dissabte, 28 de gener del 2012

SCOTT SPARK TEST 2012!!!

Avui dissabte 28 de Gener hem gaudit d'un increïble TEST de bicis de la marca SCOTT. Un comercial SCOTT ha portat una quinzena de bicicletes i hem pogut provar tant SPARK 2012 com SCALE 2012, models roda 26' i roda 29'. Ha col·laborat RADIKALBIKES que ha donat suport al TEST. Hem tingut formació de primera mà sobre bicis gamma alta. Ha estat una gran oportunitat provar bicis d'una fiabilitat impressionant, bicis lleugeres i amb molt bons components. 
Espero que en el futur es seguieixin organitzant els TESTS SPARK.
Salut i a pedalar!!

dimarts, 24 de gener del 2012

RESULTATS, DIPLOMA i FOTOS de la 14ª HIVERNAL St GENÍS de PALAFOLLS

finalment vaig fer 12é ELIT de 40 i 45 de la General de 221 classificats

Podeu descarregar el vostre DIPLOMA aquí
Xavier Ferrer Jr. millorant dia a dia

 José Fernández el rei contra el crono

José Fernández sempre sense por 

Xavier Ferrer Jr ja baixa com els "grans" 

Lupi, molt dificil caçar-lo baixant 

Jordi Bautista buscant la línia bona

Moltes gràcies per les fotos, són cedides amablement per Joan Pimas Bautista.
Salut i a pedalar!!

diumenge, 22 de gener del 2012

14ª HIVERNAL BTT a SANT GENÍS DE PALAFOLLS, la Història

Gairebé 300 ciclistes a la 14ª HIVERNAL SANT GENÍS DE PALAFOLLS!!
Quin matí més divertit, un recorregut espectacular ha fet gaudir a tota la penya. Els de CATBIKE ens han preparat una marxa que mereix ser de les millors de l'any. Marxa? doncs molt nivell a la marxa, més nivell que varies curses fetes l'any passat. Un recorregut ple camins i corriols estrets, amb puja i baixa molt tècnics, zones lentes de trialera i també alguna pista tova i ràpida. Molt bon ambient, on a la prèvia de la pedalada estava ple fins la bandera. Ple tot hi coincidir varies marxes avui mateix. Aquesta colla ens ha organitzat molt degudament una marxa increïble, no ha faltat res fins hi tot els tres podis de RADIKALBIKES: 1er cadet XAVIER FERRER MONTES un nanu en què aquest any el veureu volar sobre la bici, 2on Màster40 XAVIER FERRER TRIAS i 3er Màster40 José Fernández, quins CRACKS!!

La meva cursa ha estat molt bona, la sortida l'he fet fatal (per variar) entre els 40-45 primers i he intentat fer el màxim esforç possible per entrar molt davant en els corriols estrets. Però bé, jo a lo meu i a intentar portar un ritme que em noti bé. Al principi molt de taps als corriols em feien perdre força per avançar i temps fent cua. No m'hi he capficat ja que no em compensa gens, encara pendría mal. Amb paciència i bona lletra s'ha anat estirant la cosa i al km 10 he anat millorant sensacions i velocitat. He tingut algun "baixón", però amb concentració i sacrifici.... cap endavant. Els km passaven i el circuit ajudava, el traçat era increïble. No coneixia fgens la zona i no sabia ni quan quedava ni el perfil que teniem, tot semblava cara amunt. Molt content per haver gaudit molt i per fer una gran pedalada de menys a molt més!! He entrat a meta en 1h38min a 17min de Cristian Collados 1er absolut. He fet una 12a posició ELIT...de 40 i el 45 de la general de 221 classificats 

Espero tornar-hi el proper any ja que aquesta era la meva primera participació i he quedat molt satisfet! Oblidava dir que gràcies pel detall de regalar una samarreta!!

L'última pujada ha fet mal!!!
Salut i a pedalar!!!

dilluns, 16 de gener del 2012

RESULTATS QUEBRANTAHUESOS




Quebrantahuesos: Número: 108
Entran del número 108 al 7.208

Treparriscos: Número 2.346
Entran del 2.346 al 2.788 y del 1 al 1.558

ESTEM DINS!!!!!!!!!!!!!!
Salut i a pedalar!!!

dijous, 12 de gener del 2012

El sorteig de les places es podrà seguir en directe

Aquest Dilluns 16 de Gener a les 13:00 hores tindrá lloc l'esperat sorteig de places per les Marxes Cicloturistes Quebrantahuesos (ruta llarga de 205km) i Treparriscos (ruta curta de 81,1km) a Sabiñánigo.


Per primera vegada, l'acte que decideix qui obtenen un lloc per participar en la cita es podrà seguir mitjançant una emissió en directe a través de la pàgina web oficial www.quebrantahuesos.com

A falta de confirmació oficial per part les autoritats franceses en referència al nombre de places màximes en ambdues marxes, es sortejarà el mateix nombre de places que en l'edició 2011. 7500 places per Quebrantahuesos i 2500 per Treparriscos crec recordar.


La setmana posterior al sorteig, tots els premiats rebran un correu electrònic confirmant la seva plaça i en el qual se'ls facilitarà un codi amb el qual podran realitzar la seva inscripció.


El preu de la mateixa serà de:
- Federats: 35 euros
- No federats: 45 euros


En ambdós casos caldrà abonar 5 euros en concepte de fiança que seran retornats en el moment de la devolució del mateix, al finalitzar la prova.

Els nostres numeros pel sorteig són:
  • 2720 JORDI BAUTISTA
  • 2721 RAUL GALLEGO
  • 2722 FERNANDO DE PABLO
  • 2723 XESCO ESCOBAR
ESTEM PREINSCRITS A LA QUEBRANTAHUESOS!! 205km!! SORT!!!

Salut i a Pedalar!!!

dimecres, 11 de gener del 2012

CLASSIFICACIONS V marxa BTT LA CELLERA DE TER 2012

Ja es poden consultar les classificacions de la V MARXA LA CELLERA DE TER 2012

marxa BTT llarga  -  marxa BTT curta  -  marxa a peu

Salut i a pedalar!!

diumenge, 8 de gener del 2012

V marxa BTT DE LA CELLERA DE TER 08.01.2012. la Història

El club ciclista esprint ens ha preparat un excel·lent recorregut, que juntament amb el bon esmorzar i el centenar de bikers & runners han convertit un matí fred en una gran cita de muntanya!!  
No esperava menys de la cita 2012 a la Cellera, si les darreres edicions m'ho vaig passar de conya, avui he gaudit molt més. Hem fet cim al puig d'Afrou, o casi!! i hem baixat per uns corriols molt guapos, en alguns casos massa tècnics, en tot cas revirats i divertits. Els han deixat perfecte per poder fer un matí espectacular que ni l'ha punxada en ple descens m'ha aigualit el matí.
A la prèvia de la sortida hi havia moltes cares conegudes d'Anglès i la Cellera. No hi podien faltar la gent de RADIKALBIKES com els Xevi's Ferrer, Garzón, Jose Fernandez, Dafer, Lupi, Dani entre d'altres com jo. Hem pres la sortida a les 9:38 i de seguit ja enfilàvem cara amunt... feia fred però ha passat en un tres i no res. Els primers 7km consistien en 2 puja i baixa per corriols i camins molt estrets i xulos, els he fet en 35min. Allà començaria l'eterna pujada cap al puig d'Afrou. 37min de pujada sense pauses ni descans, només la referencia d'en Lupi que òbiament perdria aviat. Tenia prou feines a seguir-lo doncs quan ens ha passat un noi, ell l'ha seguit. Doncs llavores, pim pam al meu ritme. Enguany hem fet la volta a la inversa de l'edició anterior, hem fet cim per la pista on vam baixar, i avui hem baixat algun tram de pista on es pujava l'edició anterior, millor ja que l'any passat vaig fer pujada sense parar en 55min, per l'altre costat es tarda més. Tot anava rodat, tenia un ritme molt bo per mi i estic molt content per la marxa d'avui, però la part dolenta d'avui vindria a la baixada. He tornat a punxar a mitja baixada. M'ha tocat molt els pebrots i he renegat en el seu moment però gracies a la gran baixada que he fet... fa que casi ja ho hagi oblidat! Doncs la part final de la pujada i el principi de la baixava anava amb un noi que quan he punxat m'ha deixat la manxa... he inflat i no tapava bé. Amb un roc s'ha trencat un taco de la roda de davant i no tapava el tubelless. Un altre noi m'ha deixat una càmera, però no l'he utilitzat. On reparava la roda era una zona molt freda que no toca el sol i potser costava tapar per la fred. He estat 6min fent girar la roda i inflant. He decidit baixar i em seguia perdent aire... tossut de mi he seguit fins que ha tapat, allà tocava sol i hi havia més temperatura. Duia la roda fluixa però he seguit així. Al arribar al poble desprès de 42min de baixada amb alguna pujada forta forta! hem fet un seguit de camins que costava molt de fer, les forces ja eren justes. Han estat 10min durs però per camins molt macos.
He fet un registre de 2h09min55s a 12,6km/h i una mitja de 168ppm entrant en 15a posició. Estic molt content tot hi que m'hauria agradat fer 8min menys mínim!
foto propietat de ESPAI BIKES
La volta llarga de BTT l'ha guanyat l'Arnau Maferrer (1h48min) seguit de Josep Fernandez (1h50min) i Joaquim Mallorquí (1h53min) han completat els 27,38km i 1121m asc de recorregut llarg. En dones la 1a ha registrat un meritós temps de 2h45min. Pel que fa la volta curta de BTT l'ha guanyat Miquel Bancells (1h11min), la primera dona la Mariona (2h 12min).
Pel que fa la cursa a peu el primer classificat volta llarga ha estat Albert Pinedell (2h37min), la volta curta l'ha guanyat Jordi Carboners (1h06min) i la 1a dona Ana Viñoles (1h22min).
Cal dir que és una popular i els temps son aproximats i en alguns casos poden ser erronis, agrair l'esforç de facilitar una classificació prou descent.
Properament tots els temps a www.ccesprint.com
Felicitar l'organització per fer un gran esmorzar, un gran circuit i habilitar-lo per gaudir molt amb la BTT. Fins la propera!!
Més FOTOS i gran crònica ... la que podeu llegir a: http://lacellera.com/informacions-2012/gener/09-01-2011-cursa-btt/
recorregut curt propietat d'Albert Roura:

Salut i a pedalar!!

dimecres, 4 de gener del 2012

diumenge 8GENER V MARXA BTT LA CELLERA DE TER 2012

El Club Ciclista Esprint organitza el diumenge dia 8 de gener, a La Cellera de Ter, la primera cita bttera de l'any a les comarques gironines. Aquesta serà la V Ruta de BTT. Sortirà a dos quarts de 10 del Pavelló, amb dos recorreguts per escollir 30 o 15 quilòmetres. Entre els encants de les rutes caldria destacar el popular Puig d’Afrou, Veïnat de Palou, Font del Bassi, Can Torra o El Pasteral, i, a la tornada, un bon esmorzar. Com a novetat, també es celebrarà una cursa a peu, que encara donarà més caliu esportiu en aquesta matinal.
He participat en les dos anteriors edicions i ha estat molt divertit!!! Bona pujada i un descens per gaudir-lo!!! perqué en feu 5 cèntims recordem-ho...
EDICIÓ 2009:
27/12/09 III MARXA DE LA CELLERA DE TER - 1h 45min - 24km - 797m asc
EDICIÓ 2010:
19/12/10 IV MARXA DE LA CELLERA DE TER - 2h 34min - 30km - 1080m asc
recordem la crònica "aquí"
RECORREGUT LLARG 2010:
FOTOS 2010:

Ens veiem diumenge...
Salut i a pedalar!!!