dissabte, 30 de juny del 2012

1a CURSA GIRONA FC (1 JULIOL 2012) FINAL OPEN TACTIC

Organitza Girona FC i JJBIKES.

tota la info. a:
http://www.gironafutbolclub.com/catala/club/TRIPTIC_btt.pdf
hi ha premis en metàlic
Salut i a pedalar!!!


divendres, 29 de juny del 2012

1 JULIOL - MONTCALBIKE 2012




La Montcalbike cumpleix 15 anys i com no celebraro amb un circuit 5 estrelles.

El diumenge 1 de juliol a les 8.30h és el dia i l'hora escollida per la Montcalbike 2012.

Amb la bona acceptació dels 3 circuits de l'any passat, aquest any repetirem on la duresa i la tècnica anirà augmentant progresivament amb la curta, mitjana i llarga.

Properament penjarem al programa:

CURTA: 18 km treballats de corriols de pujada i baixada la majoria d'ells de baixa dificultat tècnica, on podreu gaudir del btt i de les sombres que ofereixen els boscos de Maià de Montcal i no patiu que quan hagiu acabat us haureu guanyat l'esmorzar. Si quan arribeu al control de pas teniu ganes de més canya, cap problema cap a la mitjana!!
Nivell mitjà temps aproximat 1h 45min.
Aproximadament 600 m desnivell

MITJANA: 25Km Es diferencia de la curta amb més quilometratge i dos corriols amb una xic més de dificultat tècnica.
Nivell mitjà temps aproximat 2h 20 min.
Aproximadament 850 m desnivell

LLARGA: 35km. És la nostra debilitat, una pujada dura d'uns 4-5 kilometres, amb la novetat d'un tram de corriol de pujada inedit en cap edició, quan arribem al cim del Montcal (muntanya que d'on nom a la marxa) comencem el vertiginos descens pel corriol de la tribana on la dificultat tècnica posarà a prova la destresa dels bikers, finalment empalmem amb un corriol nou ràpid que ens farà arribar a l'entrada de maià de Montcal. Qui les forces li permetin circuit espectacular de btt en estat pur i DUR!!!!!!!! De totes maneres una satifacció quan l'hagiu acabat, i la felicitació de l'organització, a tots els bikers que el fagin complert del primer a l'ultim!!!!!

Per celebrar els 15 anys i aquest circuit tant especial per nosaltres, us entregarem un diploma a tots els bikers que aconseguiu acabar la llarga.

Nivell mitjà aproximat 3h 15 min.
Aproximadament 1500 m. desnivell


At.
Pedal Maià
www.pedalmaia.blogspot.com

dilluns, 25 de juny del 2012

QUEBRANTAHUESOS 2012!!!! COM ENLLUERNA L'OR....

LA MARXA CICLOTURISTA MÉS DURA DE LA PENINSULA
Aquest cap de setmana he completat el repte de l'any!!!! i per acabar de arrodonir... amb una nota en forma de diploma d'OR: 7h 37'16''
És espectacular el "tinglado" que tenen muntat a Sabiñanigo: una Fira espectacular, un recorregut de somni, 11000 bicis pedalant per plaer... BRUTAL!! tot el que hi ha en un TERRA DE REMENCES però en GEGANT!!!
El recorregut és molt llarg i dur però val la pena sacrificar-se. És increible culminar una ruta de 205km pujant 4ports tant emblemàtics com: SOMPORT, MARIE BLANQUE, PORTALET i HOZ DE JACA... per acabar ascendint 3500m de ascenció.... que és diu aviat!!!
Aviat tota la cronica i les fotos!!!
PAS PEL MARIE BLANQUE....
CorriendoVoy.com | Videos de Quebrantahuesos y TR [Sabiñanigo (Huesca)]



Salut i a pedalar!!!

dilluns, 18 de juny del 2012

la meva 2ª MARXA PIRINENCA 3 NACIONS al sac!!!

Enguany diploma d'Argent!!! 4h36min25s en recorrer 140km del 3 NACIONS 2012
No sense patir molt vaig aconseguir baixar 40min respecte l'any anterior... com? doncs sense fer 3 aturades, doncs arribant a La Seu d'Urgell 3min abans, entrant a Andorra la Vella 1/4d'hora abans, coronant el port 21min menys. La part on no he millorat (degut al gran esforç) van ser els últims 25km de cursa. M'havia buidat molt fins al port de Portê. La part final amb un vent de cares brutal sol com anava era mortal. Sort que em va atrapar un grup de 6 corredors que em van portar es últims 15km. 
Molt content pel gran registre, a 4minuts de diploma d'Or. Molt satifet i se que puc esgarrapar alguns minuts més que em situen al Or en properes edicions. La part més dura mentalment son els nervis en la baixada Puigcerdà-La Seu, els primers 50km son molt ràpids fent una mitja de 43km/h que enguany han s'han produït caigudes molt dures. M'he n'he salvat de varies pels pèls!! Posa els pèls de punta!!
CLASSIFICACIÓ: 65é de la categoria 28-34anys de 176; 162é General de 794
Moltes gràcies el meu carinyu pel suport!!!
I felicitar també a l'organització del club ciclista Puigcerdà per la gran tasca, per l'esforç i tota la moguda!!No ha faltat de res!!!
Salut i a pedalar!!!
PD: dissabte 23....QUEBRANTAHUESOS 2012!!!

divendres, 8 de juny del 2012

Campionat de Catalunya BTT/ Final OPEN TACTIC 2012 *modificacions*

OPEN ESPORTS informa que el recorregut d'Aiguaviva on disputarà el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT i el FINAL OPEN TÀCTIC 2012 el 23 JUNY 2012 ha sofert fet una petita modificació al circuit!!!! disponible nou nou track!!!
Degut a la neteja de boscos s'ha hagut de modificar una part del recorregut de la Cursa. El trobareu al wikiloc d'OPEN ESPORTS

Èlits, Sub 23, Júniors i Màster 30 completaran 3 voltes, Cadets, Veterans, Fèmines, Infantils i Esplai en completaran 2. El circuit per la mainada de 1 i 2km estarà llest properament.
http://www.opensports.cat/ca/
Salut i a pedalar!!