dimarts, 5 d’abril del 2011

2a Prova OPEN TACTIC 2011 - Fornells de la Selva (03/04/11)

MALA SORT!! VAIG TENIR UN MAL DIA!!
Doncs tard però explicaré la història de la 2a prova Open Tactic de Fornells. No hi ha molt a dir però...abandono quan duia 20min de cursa, 5,3km crec de la cadena!!!
Foto cortesia de losimo.cat
Durant la setmana tenia moltes ganes de còrrer a Fornells, ja vaig dir que era un circuit molt maco i que ja hi havia rodat molt. Però el dia de la cursa tot van ser obstacles, primer el malestar que tenia (de dormir poc, ja sabeu: canvi d'horari... quan es treballa de nits i tal...) i segon que la bici no acabava de anar bé. Vaig demanar ajuda a en Joan, "que la bici amb el plat gran no va gens bé" li dic, "s'ha d'ajustar o fer algo". S'ho va mirar i no es podia fer molt en aquell moment, però em va posar una altre cadena, i la cosa anava pitjor, però bueno. Escalfo amb no gaires ganes però amb l'intenció de fer una cursa de menys a més i intentar acabar. I amics meus quan algo no va, doncs no va!! surto el últim i en 100m ja em deixa tot el peloton, segueixo darrere i penso que al bosc ja pillaré a algú. Aixi és al bosc m'enganxo i li començo a pillar al ritme, em començo a animar i atrapo en Raul i penso... OSTI ara a podrem pillar un bon ritme junts, però en una pujada durissima que s'ha de tirar fort: CATACRECK cadena a can pistraus!! i apa cap al cotxe que fa baixada... torno amb en Joan, em posa la cadena d'avans però decideixo plegar i no espatllar més el dia. I em va tocar mirar el bikers passar, igual que en Dafer, en Raul, i molts més que van tenir averia... un mal dia per molts. Com diuen els futbolistes ara a pensar en la propera.
Foto cortesia de Josep Juanola
del CAMPIONAT em situo 25é ELIT i 36é GENERAL (ELIT/SUB23)
Fotos a:
A la tarda vaig sortir en carretera i vaig poder rodar bé fent 72km en 2h39min Girona - St.Gregori - les Encies - les Serres - Aiguaviva - Girona i així poder acabar un bon dia!!
Diumenge vinent vui repetir a la COPA CATALANA: Corró d'Amunt!!!
Salut i a pedalar!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ja en som dos nanu!!!!, ja ja ja.....ens haure'm de consolar entre nosaltres......

a veure si la propera tenim mes sort.....

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Una llàstima Beni...
a verure si tenim més sort... no és gaire difícil!!
A per la propera!!!