diumenge, 19 de setembre del 2010

FOTOS de la MARXA BTT DE SARRIÀ DE TER

FOTOS D'AVUI 19 SETEMBRE 2010 a SARRIÀ de TER:
Fotògraf: Antoni Bautista

Ha estat un GRAN matí de btt pels corriols i camins de Sarrià de Ter, el nou club ciclista Sarrià de Ter ens ha preparat una molt bona matinal de bici de muntanya.
El dia es presentava estrany desprès de que hagi passat una mala nit, però quan m'he posat el maillot, les ganes de pedalar han anat en augment. Dubtava entre curta i llarga i al final he escollit llarga i fent un bon passeig. Però de passeig RES, quin trencacames de recorregut...buuuu. El matí ha acompanyat pel que fa al temps, però als camins eren visibles les restes de pluja: FANG a dojo. Feia dies que no enfangava la bici...

Doncs moltes cares conegudes a la sortida, on hi havia un gran ambient. He sortit força suau per la pujada asfaltada que duu a l'escola, no sense que en MORADELL fes el seu discurs, i de seguit ja entrariem per corriols... als primers km el grupet on estava ens hem perdut en una baixada, i hem quedat molt endarrerits, (hem arribat a perdre 5minuts quasi) llavores de mica en mica hem anat abançant ciclistes. estavem molt endarrerits...!! doncs els corriols serien la tonica de tota la prova. He quedat sorprés de la quantitat i qualitat de corriols de la zona (que desconec per complet).

Ja nomes queda felicitar a tota la gent de la organització i desitjar properes edicions...

No se si es publicaran classificacions, però estaria molt bé tenir una referencia, estarem a "l'aguait"!! quan pugui penjaré el track, és molt recomanable.

també més fotos al blog BICIOCI

Salut i a pedalar!!

4 comentaris:

EDU ha dit...

Jordi;
dona les gracies al teu pare, pel tema de les fotos, gracies a ell es podem veura le patiment que portem.
La cursa ha estat molt divertida
Salut

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci Edu,

ja he llegit la teva crònica...
mica en mica aniràs agafant ritme..
Ànims...

Ja tens un recorregut per anar mesurant temps!!!

la tribu btt forallac ha dit...

Bones Jordi, tu que ets home de món, la marxa de Sant Martí de llémena del próxim cap de setmana què tal és? comprant-la amb la de Sarrià com és(terreny, pista o corriol, metres de desnivell...)

Merci

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Hola company.... sento dir-te que no tinc tanta informció, però la buscaré!!!!
jo penso això:
a diferencia de sarrià allà les muntanyes són mes altes i el puja i baixa serà més pronunciat, hi ha força corriol i també pistes, el desnivell rondarà els 1000m asc els 35km...
Salut!!