dilluns, 22 de novembre del 2010

IX COPA GIRONINA BTT (7a-St Feliu de Guixols) 21/11/10

Després de tres GRANS curses n'ha vingut una de DOLENTA... ST. FELIU DE GUIXOLS!!

... i St Feliu havia de ser!! un circuit que m'agradava, que coneixia molt bé... i no he podut treure bones sensacions.

(foto propietat de Radikalbikes)
El matí es presentava FRED, MOLT FRED... tant que no sabia quina roba posar-me per competir... molts coneguts a la previa i moltes salutacions: la gent de RADIKALBIKES, en Nava, organitzadors dels clubs, bikers coneguts... molt bon ambient en que ha estat una gran cita bttera super ben organitzada pels AYATS i L'ESCOLETA BTT. Des d'aquí felicitar-los i en especial al INDIVIDUO, jeje.

(foto propietat de kike Rioja)
Doncs la fred previa a la cursa no m'ha anat gens bé... i el cansament del viatge a Porto (Portugal) encara menys... he fet un mal escalfament que m'ha passat factura al "sprint" incial de sortida... he sortit a "muerte" i m'he afogat de cop, sense respiració he hagut d'afluixar i calmar-me, llavores si he pogut continuar... però darrere tota la cursa i amb el corriols que teniem (ESPECATCULARS!!) no podria atrapar el grup capdavanter. He seguit tranquil darrera la imensa filera de bikers, intentant fer la cursa i disfrutant del circuit que ja coneixia. Sense pressa he anat abançant però a les següents pujades em sobrava la roba, (no penseu mal) anava massa abrigat, màniga llarga i tèrmica dins, buuuuu...QUINA CALOR HE PASSAT, quin patiment!!!, però bueno...a seguir... al km4 més molesties...el pulsometre...se'm baixava i molestava molt... pert tant paro i mel trec: FORA!!! apa més temps perdut!!! segueixo i intento dur un bon ritme... arriba la 2 pujada llarga i apreto més el ritme... atrapo en Josep Maria i li explico les meves penuries!!! estava indignat amb el mal començament de cursa que havia fet!!! arriba la baixada (GUAPISSIMA, la mateixa del pollastre 2010, quin espectacle!!!) i m'hi llenço A TOPE!!, a baix trobo L'Albert Busquets i li demano fer relleus al planer, però no li puc aguantar el ritme i he d'afluixar... segueixo amb en Josep de CICLES AYATS però a la pujada dura final m'escapo i casi atrapo l'albert que arriba 9 segons davant meu casi!!!
CLASSIFICACIONS:
St Feliu de Guixols
(cliqueu per veure-les)
6e ESPLAI, 13é GENERAL 22km, 1h23m29s, 550m asc

campionat Copa Gironina (cliqueu per veure-les)
3er ESPLAI, 7é GENERAL

(foto propietat de Radikalbikes)
La posició és molt bona i els últims 8km un espectacle el ritme que duia, però les sensacions un desastre!!! ara queda le boulou per maquillar o teurem el mal gust ahir, sinó... sempre em quedarà lo disfrutat les tres curses anteriors.
FOTOS de RADIKALBIKES "aqui"
AGRAIMENTS d'EN PIPO "aqui" i properament FOTOS
FOTOS de KIKE RIOJA (amic d'en Carlos Teo 3er avui) "aqui"

L' ANECDOTA del dia és el regal màgnific en forma de samareta "tècnica"... i hi diu data 21/10/10? no estem al mes 11? però bonic detall que no fa tothom!

Salut i a pedalar!!

PD: d'errors se n'apren i aquesta vegada he pres bona nota.

7 comentaris:

Nava ha dit...

Bueno, de principio, si tienes razón con la fecha equivocada, pero .. que le haremos no todo iva a ser perfecto, je, je. Mi recomendación es que vallas a el Bolo, o como se diga, y seguro allí, tendrás buena actuación, ya que normalmente a la última no suele ir mucha gente, y menos ha esta que esta donde Jesucristo perdió la alpargata. Por lo demás, pues esperando que halláis disfrutado de la carrera, lástima que no redondearas el día con al menos un podio, pero si te llevas buen regusto, y no te haces daño, ya es mucho, cuídate y nos vamos viendo.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Gracias por el comentario Nava... no es siempre perfecto un evento, aunque el esfuerzo que haveis hecho a sido INCREIBLE y lo haveis clavao!!! ...y ostia no me fue como queria...pero tienes razon podria haver sido peor, una lesion... Mersi tio!! al por le boulou voy!!!!!!!!!!!!!!

Pipo ha dit...

Ara el dia que vulguis, nomes has de posar-te en contacte amb nosaltres i vens amb colla o sol, i fem tota la llarga en plan dominguero i l'acabes de disfrutar. Felicitats per tota la clasificacio en general.Espero facis podium a la proxima.A pedalar.

Anònim ha dit...

Jordi no te desanimes siempre hay alguna carrera que no sale como queremos,pero la siguiente veras como tienes mas suerte,venga suerte.Saludos Josep

Paco ha dit...

Ànims Jordi..!!que no estas tan malament..!!
Ja veig que això de pujar al pòdium
t'ha creat addicció,però no es sempre pot ser.!!
Sort a la propera..!!

Ramon Lozano ha dit...

Crack no hi ha carreres dolentes, aquestes carreres son de les que aprens algu nou.
Anims!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Pipo: MERCI..la veritat es que m'hi deixare caure algun dia...la zona de St grau no la he fet mai!!!
Josep: MERCI, a por la suerteee
Paco:la ratxa s'ha trencat...però...VOLVERÉ!!!!jajajaja
Ramón: GRACIES CAMPIÓ la veritat es que si vai aprenent cada cop!!!!i prenc bona nota!!!a vere la propera...
Salut companys!!!