dilluns, 20 de desembre del 2010

Fotos i més de IV marxa BTT LA CELLERA DE TER 19/12/2010

Bon matí de btt per gaudir dels corriols de la Cellera de Ter!!!
De nou sobre la bici... i amb alguns canvis: manillar, potencia, tija del sillin KCNC nous i muntant els frens SLX de la scott vella!!! m'he notat una mica raro, falta acabar d'ajustar algunes mides... però a veure si tornem a agafar ritme de nou, 3 setmanes sense gaire bici... pesen molt i picar-se el tute que us explicare sense escalfar ni res buuuuf!!!

Doncs una marxa molt ben muntada pels amics btteros de la Cellera de Ter... he gaudit molt del recorregut (molt dur, per no dir molt i molt dur, veure "aquí") constava inicialment d'una petita volta per l'exterior de la cellera, seguit d'uns corriols guapissims per dirirgir-nos a l'ascenció més llarga i que ens duia a cim del Puid D'afrou. Tot el que puja baixa, i baixem primer per pista i llavors per corriols molt macos i cada cop més tècnics, seguit vindrien un colla de puja i baixa amb unes quantes rampes molt i molt dures per ja dirigir-nos a la Cellera de nou.
Fitxa tècnica: 30km 2h34min 1100m asc
Encara que es tracta d'una marxa popular la organització ha pres temps i les Classificacions aviat estaran penjades "aquí".
Aquí em veieu a mi...


en Jordi Planas...


En Xavier Bassas...


i en Xesco...

Doncs la història ha anat així.... ben d'hora havia quedat amb els AC La Selva Xesco, Xavier Bassas i Jordi Plana al Bar La Presó on hem fet les inscrpcions. Mica en mica es respirava aire de btt, molta alegria i moles bromes a l'hora de la sortida... amb un pel de retard, no més del necessari. He anat casi tota el recorregut amb en Jordi Planas fins al km 22 hem gaudint d'uns corriols molt macos, unes vistes del pantà impressionants fins que s'ha ajuntat en Bassas (renegant i arrepentin-se dels 8 gin-tonics de la nit anterior) hem seguit junts fins a 4km del final quan ells s'han quedat una mica endarrerits, jo he seguit al meu ritme. Xesco el teniem abandonat una mica darrere fent el seu ritme. A meta ens han preparat un gran esmorzar de butifarres i carn a la brasa. Tots hem disfrutat molt de les baixades i hem suat de valent en les durissimes rampes, n'hem trobat del 12%, del 20%, del 25% i algunes del 35% que feiem a peu!!!
aquí tenim les Fotos d'en Josep Boada, i segurement aviat més!!!GRACIES!

També hi han fotos al facebook AC La Selva!!!
l'any passat ja hi vaig assistir quedant molt content, he repetit i ho tornaré a fer... Molt bé amics de la Cellera!!!

Salui a pedalar!!

2 comentaris:

Marc Olivet ha dit...

hola Jordi, tot bé??

Jo he passat unes semanetes un xic vago pel que fa anar en bici..aveure si torno agafar l'hàbit!!
Una pregunta, m'estava mirant aixó de les curses de btt de la BMW, saps s'hi haurà categoria d'Esplai??
Perquè com amb toqui pedalar amb els m30, em quedaré sense moral!!
Et deixo al meu correu electrònic:

marc@flordebesalu.com

P.d. Bones Festes!!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Marc... Bones Festes!!!
de quedar-te sense moral res!!!! tu que vas bé en bici no has de tenir cap problemam ja veuras com disfrutarem molt de fer le LLARGUES...
sino... ENTRENA MÉS!!!
jajajajajaj
cuidat!!!
Salut!!