diumenge, 26 de juny del 2011

HISTÒRIA de la XlV MONTCAL BIKE, marxa btt 2011

Més de 200 bikers pedalen per les terres de Maià de Montcal!!!
Gran matí de Mountain bike on la calor i el genial recorregut de 38km han estat protagonistes. 102 bikers a la marxa LLARGA, 60 bikers a la MITJA 63 bikers a la CURTA i alguna baixa (esperem que sense motius greus)

El matí es presentava incert, no coneixia la zona, ni el traçat. Tampoc sabia com tenia les forçes despres d'uns dies de relax al càmping... jeje... però si tenia moltes ganes de pedalar. Inscripcions rapides i força temps per posar-me apunt. Aquesta gent de Maià han fet una bona feina, una gran organització on no ha faltat de res en tot el matí. enhorabona!!

Doncs força gent ens hem desplaçat a Maià de Montcal. Hem près una sortida molt i molt ràpida on la meva intenció era que no perdre la roda 29er d'en Raul... ho he aconseguit... no sense deixar-me la pell... un cop realitzats 9-10km ja l'he perdut de vista, ha perdut pistonada pels corriols i ha anat fent la seva cursa. Jo posteriorment he hagut de parar... una branca ha decidit lligar-se a la roda de darrere. M'ha tallat molt el rollo i he hagut de tornar a posar-me a to. Hem anat fent uns puja i baixa costant i força pronunciats per un seguit de pistes i corriols molt xulos, que no deixa indiferent a ningú. M'he diertit molt sobre la bici, com feia dies (sobre la btt).hE circulat força ràpid fins al km 30 on ha començat la part final, tècnica i dura. He solventat molt bé els pocs km de pujada molt dura, però no m'he trobat bé en la trialera de baixada. Era molt dura i amb força pedra. Peu a terra varis cops i directe a meta, en uns 4km finals assequibles i divertits.
38km - 2h19min57s - 15é de 102 classificats MARXA LLARGA a 19min 42s del 1er classificat Pere Sanchez
classificacions
En definitiva gran ambient a Maià, recomenable rut i marxa... bona gent repetirem. Molts coneguts ala marxa com gent de Radikalbikes, clubs de les comarques de Girona i grans persones com l'Edu que ens hem saludat a la sortida.


Salut i a pedalar!!!
PD: fins la propera, ranquing personal: Jordi Bauti 10p, Raul 6p.... jajajajajajajaja alguns ja saben de que va!!!

2 comentaris:

EDU ha dit...

bona pedalada Jordi, i un bosn puesto en la clasificacio, gracies per la foto!!!
Salut

Anònim ha dit...

Marc Olivet ha deixat un comentari nou:

Bueno Jordi ja has descobert un bon lloc per pedelar...

Espero que t'agradés molt!!!

Cuida't!!

P.d.Espero que la copa girona corris amb elit, ja que pel temps que vas fer, es nota que estàs en forma!!! :-)