dilluns, 24 d’octubre del 2011

5a prova Copa Gironina btt. SANT MARTÍ VELL-FOTOS i HISTORIA 2011

SANT MARTÍ VELL... un spot d'autèntic BTT

Les curses van passant... i ja en van 5 de la Copa Gironina. Aquest diumenge no me'l volia perdre, i és que posar-te a prova en un recorregut com aquest, és un bon repte. 360 ciclistes matinàvem per gaudir d'un dia fresquet, sobre ("i al costat") de la bici.

El matí es presentava incert. Molèsties al vasto interno em tenien amoïnat i no sabia fins on podria aguantar o si podria pedalar fort. He decidit escalfar suau i fer una sortida a mig gas. A la sortida hem fet un obligatori un minut de silenci, s'ha volgut recordar un ciclista banyolí que per desgracia ha perdut la vida a la carretera. A vegades oblidem que el perill hi és sempre! descansa en pau company. He sortit en companyia del cunyat Xesco, hem sortit suau però sense dormir-nos. Hem anat junts fins al km6 just quan venia la segona baixada, allà ens hem separat... aquí ja he notat que de molèsties res i tocava pedalar el màxim fins a "petar", o arribar...

Circuit molt divertit, 3 puja i baixa força pronunciats ens durien a la bestia negra d'avui: "la pujada del pagès"... Qui la pujada tota? ningú, no? Que fort més de 300m amb un desnivell anormal. He empès la bici fins d'alt amb penes i glories i amb un mal els bessons que em bullien. Després d'això ja ens dirigíem cap al santuari (bé, just a sota). Hi havia força pista però amb algun corriol típic de baixada del santuari del Àngels (punt màxim d'avui). La baixada cap el trencant a Juià ha estat al·lucinant, a mil per hora, em notava bé i s'havia d'aprofitar. La última part ha estat molt trencacames, quedaven 200m asc en corriols entre St Martí i Juià i ha estat etern, la duresa de les anteriors ascencions han passat factura a tothom i allà he començat a caçar moltes víctimes de la volta curta, i algun de la llarga.
Després de 2 curses amb alguns problemes organitzatius, si no em comenten el contrari, avui ha anat força bé. Bé si us voleu queixar per la duresa de circuit, ho podeu fer... els temps ho diuen tot, la gran majoria de les categories han passat de les 2h tant els valents de la llarga com la curta. Fora conyes ENHORABONA a l'organització ho han fet perfecte!!! Gràcies nois!!! 3er any participant... fins la propera!!

classificacions oficials d'avui 23/10/11
ELIT- 11é de 14 / GENERAL - 50é de 74
2h 04min 25s a 22min 52s del 1er classificat Ramon Lozano (felicitats nanu!! bona cursa)
he millorat en la classificació general i he baixat temps respecte el 1er classificat, a seguir currant, de nou!!
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA i VOLTA CURTA
CLASSIFICACIÓ POPULAR
dades... 2h 04min 25s, 32km i 1250m asc a 15,6km/h
FOTOS DEL MEU PARE... GENIALS!!! EN DIFERENTS POSICIONS DEL RECORREGUT!!!
BUSCA'T!!!!

FOTOS AGUSTÍ JAIME
La propera Castell d'Aro/Platja d'Aro... divendres hi farem una visita

Salut i a pedalar!!