diumenge, 12 de febrer del 2012

II OPEN BTT BMW 2012 LLORÀ, Història i FOTOS... OPEN TRAIL TRADEINN 2012

 400 INCONCIENTS A L'OPEN BTT BMW & OPEN TRAIL TRADEINN 2012 (LLORÀ)
Un fred típic de siberia i no de Llorà ens ha acompanyat en la 2ª prova de l'OPEN BTT BMW 2012. A les 8 matí estàvem tots acollonits per les baixes temperatures, diria que ningú tenia ganes de pedalar. Nomes la fèiem petar a la vora fel foc,  en unes estufes adequades per la organització, menys mal d'elles...
A l'anterior prova a Quart no hi vaig fer cap comentari... tampoc hi havia res a dir!! abandó al km9 per averia. Tampoc disposava de fotos ja que el fotògraf oficial es trobava gaudint de la mitja de Granollers. Avui SÍ hi han ganes i material per a un bon escrit. Des d'aquí les mil gràcies al meu pare i la Natàlia per venir-me a veure i per fer tot un grapat de fotos!!
La cursa d'avui ha estat excel·lent... el meu objectiu ha estat més que superat: 1er: acabar, 2on: sortir de menys a més sense obsessionar-me en cap resultat i 3er: rodar, rodar i seguir matxucant les cames...
He sortit al mig i sense pressa, en pocs metres ja m'havia passat casi tota la penya!! amb paciència i a lo meu... a fer km. Era un circuit de 3 grans pujades per pista ample amb unes rampes molt dures. La primera la volia fer suau, mica en mica entrar en calor i gestionant, no pujava fins a dalt de cop anàvem trobant zones de descans. La primera baixada llarga ha anat molt bé per agafar aire, també tot pista ràpida. La segona pujada ens duia casi a St.Grau, s'ha fet llarga i dura, per anar a buscar la famosa trialera de Sta.Afra. Una gran baixada revirada i molt divertida, menys la part final massa difícil per mi... ara es troba molt trencada per les pluges, a peu "de traquis" i "na fent". A Sta.Afra he menjat gel i al cap de 10 min em notava molt millor... encarava la última pujada amb molta força i molt animat, un troç a peu em feia trencar el ritme. A continuació venia l'última baixada i l'he fet al màxim. Ara ja era una lluita contra el crono. He atrapat 3 bikers a la última mitja hora. Han estat 1h50min15s per fer els 26km i 1100m asc. Deunidó!!
RESULTAT.. just al mig: 40é GENERAL de 80 i 15é ELIT de 21.
CLASSIFICACIONS: LLARGA, CURT, POPULAR
Felicitats a l'organització!! i a continuació FOTOS i CIRCUIT de LLORÀ2012

Doncs aquest OPEN està funcionant molt bé, 400 valents en cada una de les 2 proves. Fins ara, tots els comentaris que sento són bons: un bon tracte, grans circuits, bon esmorzars, regals... avui una samarreta TACTIC, hi zona boxes amb carpes. Un campionat que fa patxoca, hi té cabuda tothom i tots hem d'aprofitar que organitzen aquests matins de muntanya!!

A per la següent...LLAGOSTERA COUNTRY!!
Salut i a pedalar!!