diumenge, 1 d’abril del 2012

17ª CONCA DEL DARÓ. FOTOS i la HISTÒRIA

La Conca del Daró: LA MARXA QUE NO ETS POTS PERDRE!!
Gran marxa de btt!! Un matí radiant ha fet les delícies dels 600 bikers reunits a la Bisbal d'Empordà. La gran organització, el bon traçat (sempre un plaer pedalar en el parc natural de les Gavarres) i el magnífíc ambient han fet un cop més que marxi molt content. Ja fa anys que és un referent en les comarques Gironines.
No les tenia totes de poder pedalar amb condicions degut a la recent lesió... però si volia provar de cares a la VOLCAT 2012... havia de ser-hi. Per altre vanda una pena perdre la oportunitat d'assistir a una gran marxa (regals, menjar a dojo, bon rollo, traçat genial... ho té tot). Durant la pedalada no he notat res. Sempre amb pecaució i portant un ritme adeqüat. A posterori si he começat a notar una sensible molèstia, esperem que no vagi a més.
Doncs una gran marxa, per alguns: cursa, on hi havia molta participació i un gran nivell com Marc Trayter, Roberto Heras, i tota la colla de Radikalbikes que pedalen fort de veritat!! hi van en serio!!
RESULTATS:
Marc Trayter 1er
  • Jordi Camps 3er
Albert Oller 4rt
Lupi 5é
 Xevi Ferrer 8é
Jordi 9é
 Dafer Crack!!
Busquets, llàstima del pedal!!
el pupas!! jo clar!!
FOTOS, un gran repertori del meu pare Antoni Bautista!!! avui situat en 3 zones....Quin fart de fer fotos!!! Gaudiu-les!!! Gràcies!!!


La propera... LA VOCAT 2012... ufffff
Salut i a pedalar!!!