diumenge, 27 de maig del 2012

REPETIRÉ a la MARXA 3 NACIONS


ENGUANY 33a edició MARXA CICLOTURISTA 3 NACIONS: CATALUNYA - ANDORRA - FRANÇA

El Diumenge dia 17 de juny, a les 7.00 hores del matí a la plaça del campanar, de Puigcerdà, lloc de sortida i primer avituallament, amb xocolata i coca per a ciclistes i acompanyants.
A les 8.00 Hores, control de sortides de la 33ª Marxa Cicloturista " Ruta Pirinenca de las Tres Naciones". Se sortirà de Puigcerdà, capital de la Cerdanya, situada a 1200 m d'altura.


La Ruta de les 3 Nacions creua l'àmplia vall seguint el curs del riu Segre i després de creuar dos túnels, arriba a la Seu d´Urgell (700 mts), un suau descens de 50 km per a després endinsar-nos al pas fronterer i entrar en terres andorranes.
Una vegada a Andorra la Vella, avituallament sòlid i liquid, per pujar el port d´Envalira (2407 m) amb un recorregut d'una longitud de 28 km Si no plou, granissa o bufa el vent de cara, és agradable parar en els diferents avituallaments que es troben al port, on s'agraeixen les begudes i els "clàssics talls de meló".Coronat el port es comença el descens de 13 km fins a la frontera francesa, Pas de la Casa, per afrontar a continuació la pujada al Col de Puymorens (1915 m), última dificultat.
A partir del Puymorens (KM 112) queden 28 km de descens fins a Bourg Madame, amb l'arribada de Puigcerdà a la vista, s'inicien els dos últims km. en costa per ascendir a la Vila de Puigcerdàcompletant el total del recorregut de 140 km.

Salut i a pedalar!!!