divendres, 29 de juny del 2012

1 JULIOL - MONTCALBIKE 2012




La Montcalbike cumpleix 15 anys i com no celebraro amb un circuit 5 estrelles.

El diumenge 1 de juliol a les 8.30h és el dia i l'hora escollida per la Montcalbike 2012.

Amb la bona acceptació dels 3 circuits de l'any passat, aquest any repetirem on la duresa i la tècnica anirà augmentant progresivament amb la curta, mitjana i llarga.

Properament penjarem al programa:

CURTA: 18 km treballats de corriols de pujada i baixada la majoria d'ells de baixa dificultat tècnica, on podreu gaudir del btt i de les sombres que ofereixen els boscos de Maià de Montcal i no patiu que quan hagiu acabat us haureu guanyat l'esmorzar. Si quan arribeu al control de pas teniu ganes de més canya, cap problema cap a la mitjana!!
Nivell mitjà temps aproximat 1h 45min.
Aproximadament 600 m desnivell

MITJANA: 25Km Es diferencia de la curta amb més quilometratge i dos corriols amb una xic més de dificultat tècnica.
Nivell mitjà temps aproximat 2h 20 min.
Aproximadament 850 m desnivell

LLARGA: 35km. És la nostra debilitat, una pujada dura d'uns 4-5 kilometres, amb la novetat d'un tram de corriol de pujada inedit en cap edició, quan arribem al cim del Montcal (muntanya que d'on nom a la marxa) comencem el vertiginos descens pel corriol de la tribana on la dificultat tècnica posarà a prova la destresa dels bikers, finalment empalmem amb un corriol nou ràpid que ens farà arribar a l'entrada de maià de Montcal. Qui les forces li permetin circuit espectacular de btt en estat pur i DUR!!!!!!!! De totes maneres una satifacció quan l'hagiu acabat, i la felicitació de l'organització, a tots els bikers que el fagin complert del primer a l'ultim!!!!!

Per celebrar els 15 anys i aquest circuit tant especial per nosaltres, us entregarem un diploma a tots els bikers que aconseguiu acabar la llarga.

Nivell mitjà aproximat 3h 15 min.
Aproximadament 1500 m. desnivell


At.
Pedal Maià
www.pedalmaia.blogspot.com