dimecres, 11 de juliol de 2012

COPA CATALANA BTT 2012 a BONANSA. Fotos i Història

INCREIBLE CURSA!!! Dins el programa dels Campionats del Món de curses de muntanya vam gaudir d'una nova cita de la Copa CATALANA BTT 2012. BONANSA.
Una mica lluny de casa, però valia la pena!! Hores de viatge que s'ho valien, per disputar una cursa de 33km en línia (retorn als orígens) i 1000m asc. On? en un entorn BRUTAL, LA RIBAGORZA ROMANICA. Un paratge natural 100% aventura, el Pirineu d'Osca. Tota una garantia per passar una tarda de BTT en estat pur. 
El recorregut va ser espectacular. Sortia en tercera fila, quin flipe!! Sortir tant endavant em feia molt de respecte amb el nivell que hi ha. Però pit i collons que fa pujada!! una primera pujada d'infart. La vaig passar prou bé, al meu ritme. Veia com em passaven forces corredors, és el que té sortir tant davant, però mola! 
Doncs 19 minuts de pujada. 3,3km al 8% van fer mal i van posar a tothom al seu lloc. Seguit fins al km10 aniríem de baixada. Molt ràpida i molt divertida, anàvem trobat algun "repechon" però sense duresa fins a trobar la segona pujada llarga, de 3,5km. Le forces no eren les mateixes que al inici, però passat aquest tram ja tot seria més suau, o això em pensava.
  
De nou una forta baixada fins a tornar al poble de Bonansa. Quin ambient més guapo vam trobar allí, molta gent animant, cridant i fent fotos. Fer un incís per agraïr la família Fores per les fotos. Gràcies. Vam creuar el poble i ens quedaria la meitat del recorregut. Fins al km 23 era tot favorable i molt divertit. Vam creuar unes antigues cases en runes que semblaven de llibre. Tot el recorregut era en un ambient tant de muntanya que era espectacular. A més la combinació de camins, corriols i pistes era perfecte.
Ara ja tocava tornar. És feia en pujada i va fer molt mal. El ritme ja no era tant alt però vaig acabar la cursa sense entrebancs, ni males sensacions. Tot el contrari Súper content de còrrer 2h 4min en una 65ena posició GENERAL i 17é ELIT en una copa catalana. Faig algun pas en la general de campionat!
Una cita per tornar-hi pel recorregut però també per la perfecta organització que no em va fallar en res. Molts voluntaris, molta beguda i una samarreta del SKYGAMES WORLD CHAMPIONCHIPS molt guapa. És que organitzar uns campionats del món no ho pot fer qualsevol. Felicitats!
Ara toca descansar uns dies i tornar a preparar les dos últimes cites del Setembre amb més força que mai.
(Fotos propietat de BICIOCI NINER. Gràcies)
Salut i a pedalar!!