dilluns, 5 d’abril del 2010

ENHORABONA CAMPIONS!!! VOLCAT 2010

Volia des d'aquestes línees donar l'enhorabona i felicitar a l'equip RADIKALBIKES pel gran paper fet a la VOLCAT 2010. Aquest esforç els ha dut a realitzar una 2ª poció general per equips només per darrere de l'equip noruec (TEAM UNITES BAKERIES) que disputa la copa del món.
La segona posició per equips ha estat gràcies als bons temps de Marc Trayter(5é.ELIT), Adrià Valls(4rt.SUB23), Xevi Garzon(10é.MA-40), i Xevi Ferrer(ha tingut mala sort i ha abandonat per lesió) . Els altres membres de l'equip han realitzat també una gran tasca i han acabat molt satisfets: Miquel Masferrer (33é.MA-30) i David Fernandez (35é.MA-30).

Pel que fa l'ambit personal el dissabte vaig estar animant l'equip a l'abituallament 2(Km40) i a l'abituallametn 5(km85) i fent alguna foto. Pel que fa a diumenge em feia especial il·lusió realitzar la 3era i última etapa. Em vaig inscriure en la modalitat de POPULAR. Vaig disfrutar molt del màgnific recorregut de 57km que passava per pujades exigents, pistes forestals, per corriols tècnics. En definitiva un recorregut molt complet de 58km 1423m asc i 1849 dcs, que els he realitzat en 3h47min. Només destacar que hi va haver algun problema amb les marques del recorregut i en dos ocasions la gran majoria dels participants no sabiem la direcció a seguir. Pel que fa a la classificació la tenim "aqui" i no apareixo com a popular sinó elit, com els cracks!!
Vull donar les gàcies a en Marc Abad per donar-ne el seu suport en els 2 abituallaments i l'equip RADIKALBIKES per deixar-me viure en 1era persona una experiència com aquesta.
Ara ja em queda dir que quan pugui penjaré més fotos i que clicant les fotos mostrades podreu veure'n algunes.
Salut i a pedalar!!

2 comentaris:

Mariano Ortiz Diego ha dit...

Hola company!!! Celebro que t'agradès lo circuit d'aquesta darrera etapa de la Volcat...Jo vaig ser lo dissenyador d'aquesta etapa i de la part final de la segona. Com molt bé dius faltaven cintes a una zona del circuit...i es que algun energumeno ens va canviar la senyalització de la cursa a última hora. Gràcies per la teva participació i si vols tornar a pedalar per aquestes contrades te recomano la nostra marxa BTT: "Ermitanyos", que la fem a finals d'octubre.
Salut i kms!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Hola!! doncs sí!!un recorregut espectacular!! et felicito...perqué vaig quedar sorpres de lo complet que era: pujades exigents, corriols, pistes forestals...en arribar a meta comentava amb els companys lo díficil que ha de ser dissenyar un circuit tant llarg, i de 3 dies encara més...Salut i gràcies per la recomanació. m'ho apunto!!