diumenge, 23 de maig del 2010

18ª CABRERÈS.BTT 2010


Tres valents hem superat la ruta llarga del Cabrerès.btt 2010...
Jo mateix en Sergi Navas i l'Edu de Roses!

Desprès de 5h31min de rellotge-60km-1600m desnivell
A les 8 preniem la sortida... petita baixada i ja enfilariem unes bones rampes esglaonades fins al km 5...baixada llarga i ràpida fins al km 14 ... a tocar el pantà de Sau... seguit pujada de nou 4km més i... 1er avituallament. Fins a l'entrepà ens esperava 1 hora més i de pujades suaus però sempre amunt!!. Descansem al la gran zona havilitada a Cantonigrós per menjar i seguim... seguim pujant fins a tocar els 1000m sobre nivell del mar ...aquí en Sergi ha trinxat la cadena.. una bona gent ens ha donat un cop de mà... i ja sempre aniria baixant però amb constants "repechons"...

seguit a la quarta hora trobariem forces pujades i molt de corriol... sempre espectacular...i aquí deixem el company edu seguir el seu ritme i jo i en sergi apretem una mica fins que...pam peta la roda trassss!!! la reparem i a la 5a hora som al últim avituallament...els últims 9km picaven força cap a munt i jo he apretat més el ritme i he acabat molt bé. i molt satisfet, en Sergi 3 minuts més tard apareixia triunfalment per l'arc B-Pro. L'Edu uns minuts més tard!!!com un campeón!!!!
En general tot força bé menys la picavaralla amb l'organitxació ja que només tenien maillot talla XL. Un cop més em quedo amb un maillot/samarreta enorme...sempbla menteida!!! els ciclistes solem ser mes petit de que serveix que els sobrin talles XXL pq no poden sobrar M!!!!ja he fet un any la curta..i avui la LLarga,...no crec que hi torni...massa massificat...i masses cues!!!

10 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Molt bon temps, i molt bones fotos!!!

Paco ha dit...

Enhorabona valents..!!

Anònim ha dit...

Si surts a les 7 enlloc de a les 8 trobaràs menys gent pedalant i quan acabis encara tindran la teva talla de maillot :-)

joan duran ha dit...

Enhorabona per acabar,aixo te servira de entreno per el Caixa,si continuas aixi ja no te podre atrapar,ens veiem a Cassa

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Gracies trempats!!! la conclusió ja seia aquesta... sortir a les 7h i no parar tantes vegades a fer fotos!!
merci Jordi, Joan, Paco i companyia

Jordi Marina ha dit...

No... per mi la conclusió és:

Baixar-te el track del Wikiloc, i anar qualsevol dia menys el de la marxa... els camins s'ho valen... i comprar-te qualsevol maiot pels 30€ de la inscripció i fotre't un bon esmorzar a Cantonigros!!!

Total, si t'has de cronometrar tu, els plàtans els portes al Camelbak, i a sobre amb menys aglomeracions...

De fet, tot s'ha de provar en aquesta vida... no?

EDU ha dit...

Hola
Jordi, bons temps heu fet, si es cert el tema de la gent, pero si hagesiu sortit mes aviat, es millor, pero pensa que es molta gent, bueno bones fotos, ja veuras com tornaras, jo tambe vaig dir-ho el primer any, i l any seguent, vaig tornar.... aixo si vaig sortir una hora abans.
Bueno salut
Edu

jORDi BAUTiSTA ha dit...

jodi: tens molta rao!! ja tinc el track!!!!segur que per el recorregut ja hi torno...
edu...crack!!: merci pel comentari...de moment ja e fet la curta i la llarga...per la mala organitzacio d'aquest any no hi tornria...però pel recorregut val molt la pena...!!!!

agus ha dit...

Unas fotos muy guapas!
Veo que bastante buen tiempo para la que cayó el sabado.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

si Agus un dia que te cagas..no com el dissabte quan hi eres tu...per cert t'he de donar el maillot...!!!