diumenge, 9 de maig del 2010

5ª marxa popular BTT VILABLAREIX

Em quedo amb un regust estrany a la 5a bbt popular VILABLAREIX. A la foto: JO mateix, en XESCO i en SERGI NAVAS.
Em presentava a la marxa amb ganes de tirar molt fort fins que les forces poguessin amb mi... però abans de la sortida, he canviat els plans!!! aquesta setmana la bici no ha anat gaire fina i a l'escalfament d'avui...s'ha rendit!! al pedalar la bici no abançava, es movia tota la biela junt amb la cadena i el cassete i ve... si girava però al pedalar no abançava!! com quan fas anar la biela enrere i tampoc abança. M'ha desmotivat, ara anava i ara no...ara sí , ara no!! he decidit sortir fins que la bici digués prou!!! i sí, sí xino xano he decidit pedalar.
Doncs ha estat una marxa per oblidar, així no es pot anar amb bici!!!! la bici em fallava quan menys m'ho esperava, cada 5km com a mínim em trobava que no enganxava el cassete i no abançava... i sempre en un tram compromés. Havia de donar-li fins que anés ve, i així cada 20 min.
La part super positiva és que he gaudit amb la companyia d'en Xesco, que està entrenant fort per la TRAMUNBIKE, i en Sergi que va decidir ahir fer un partit de futbol i avui estar cansat!!
TEMPS: 3h08min-37km-152puls/min-1175m asc-12.6km/h avr
Pel que fa l'organització...Recorregut genial, favulós, dur, guapíssim, dur (ja havia dit dur?) molt ben indicat, el menjar tot bé, molt bona gent!!!però...nomès sortir...en pocs segons ja hi havia EMBUT, clar tota la gent en un petit camí... i la posterior remullada al rierol, també dir que l'únic ABITUALLAMENT era SUPER LLUNY al km22 com a mínim!! (a mi no m'ha afectat, però conec gent que sí) i finalment destacar que l'obsequi del vi molt bé i que la semarreta tècnica és molt maca (vui fer un incís perquè tinc les 2 semarretes de les marxes anteriors i em van de conya per entrenar, però la d'aquest any una XXL no me la puc posar!!! talles esgotades deien...doncd quedava molta gent per arrivar...!!) ai que no han encertat amb les talles!!!
M'han dit que ha guanyat el crack RAMON LOZANO la LLARGA i el petit XEVI FERRER la CURTA, aquests de RADIKALBIKES conten les curses per VICTORIES. Demà penjaran els temps.


Aquí el XESCO i JO.
L'afortunat d'en Sergi ha estat obsequiat en el sorteig amb un parell de potets ZERO FLATS. Quina sort!!!

Salut i apedalar!!
Anims David...SORT!!

6 comentaris:

Ramon Lozano ha dit...

Que falli la bici es una putada, pero que tu no vayis be es un putadon, y tu avui agessis anat be!
D'on has tret aquesta fotu meva?
anims!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

si anava motivat però la bici m'ha desmotivat...però hi hauran milers de dies millors, cap problem!!!del facebook de 3xhora!!!
toma: http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=7871&id=100000831796371&ref=mf

sort campió!!!

Albert Busquets ha dit...

jordi no et vaig veure ahir! jo vaig arribar just....quan faltaven 20min per sorti em vaig donar compte que no tenia les sabates i correns cap a bescano a buscar-les. vaig arribar just, només he pogut fer un parell d'esprints per escalfar.... i la sortida, a tope, per variar!! al final m'ha sortit 2.20 +o- força bé.
ens veiem a fiqueges!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

jo tp et vai veure!!tot-hi l'imprevist vares fer un tiempazo!!! mb tiu!!a figueres no et podre seguir, jeje. bueno si et deixes les sabates potser si!!!
ens veiem crack!!!

EDU ha dit...

jordi
ha possar la maquina a punt per la propera, ja saps que els ferrari tmabe fallen.
salut

jORDi BAUTiSTA ha dit...

jeje els FERRARI...no anira per mi..pobre de mi!!! la maquina hores d'ara esta en bones mans!!!