diumenge, 29 d’agost del 2010

II TERRA D'INDIKETES - ES POLLASTRE - MARXA BTT

Bon matí de btt avui a Santa Cristina.

Molt bona organització per part dels matxacuca.cat, garantint un gran festival bttero pur i dur. Ens han preparat un bon recorregut, habituallaments a dojo, esmorzar complet, i obsequis varis... la samarreta tècnica molt xula.


Molt ben marcat un duríssim recorregut que consistia en pujar 2 fortes pujades, amb les seus respectius ràpids descensos, erem a la zona sa gallina, de seguida trobavem un corriol que pujava una mica i despres baixava força i el conduia a meta. (Allà es quedaven els de la ruta curta sa gallina). La segona part (sa pollastre) constava de 3 pujades molt fortes on la primera hi trobavem la pujada del pollastre...que no la puja ni el millor del mòn en trial!!! la resta de pujada en la gran totalitat a peu...no era molt ciclable. Al cim Pedralta i la baixada... Bestial!!! unes trialeres i corriols molt i molt tècnics. La segona pujada tenia unes ràmpes SUPER fortes ens han fet suar de valent, el respectiu descens molt ràpid i molt guapo entre corriol i pedres tipiques de la zona. La tercera ascenció, i última, es feia llarga però sense tanta dificultat i fins aquí nomès quedaria el corriol que duia sota la variant i ja arribavem al poble.


Pel que fa a mi... la primera part m'ha anat fatal he sortit amb mol ,ales sencacions i no podia mantenir el ritme que normalment poso al principi, això ha fet que guardes i guardes energia per tot el que em quedava...pas per meta amb 1h 27min i +700m asc , la segona part m'ha matat la pujada a peu que no m'ha agradat gens perque no em va be caminar tant.. la resta de recorregut he tingut més bones sensacons encara que era una zona molt i molt més tècnica que la primera... No entenc com puc començar tant malament acabar en bones sensacions...caldrà reflexionar!!


TOTAL:

61 POSICIÓ de 179

42km molt durs de casi 1400m ascenció en 3h10min48s


CLASSIFICACIONS


quan pugui penjo track i fotos del meu pare!!!


i la Propera... ANGLÈS el 12 setembre!!!!!! en breu més info!!!!


Salut i a pedalar!!

2 comentaris:

Xavi ha dit...

Estic d'acord amb tu Jordi, va anar molt bé. Si és que aquí tenim uns caminillos jejejee... Fins la propera!

joan duran ha dit...

hola Jordi tens rao va ser dura de collons va ser un circuit amb molt de tot pero molt maco...Fins Angles