divendres, 18 de febrer del 2011

OPEN BTT BMW #Canet d'Adri-20.2.11# CANVIS D'ÚLTIMA HORA

*ALGUN CANVI DEL TRAÇAT D'ÚLTIMA HORA*

Diumenge 20 de Febrer més btt més, OPEN BMW i més patiment de cames!!!
Aquesta prova la disputarem a la petita població de Canet d'Adri, com a referència sabem que estem al peu de Rocacorba, però tranquils no hi pujarem, però casi (el veuerm de prop el cim, jeje) si trobarem un recorregut que segons l'organització serà "tècnicament exigent amb trialeres, corriols,... un circuit per gaudir de valent!! Ja hi han inscrits gent de tot arreu, ciclistes de Bèlgica, França, Andorra i fins i tot un de Toronto, noms com tollerade wim, Alexi Viguier, Isabele De Vis i Cameron Jette entre d'altres". A mi els noms no em diuen res... que demostrin jeje!! és broma... perquè en aquestes 2 proves disputades d'OPEN s'ha vist que hi ha un nivell extraordinari.
Track marcat divendres... en el recorregut veiem com pedalarem per llocs emblemàtics de la zona com el poble de Biert, el poble d'Adri i la seva zona volcànica:
Ja l'hem provat i deunidó el fang que hi tenim!!! el perfil és molt maco, m'agrada molt. Una forta pujada d'inici amb un descans al mig, desprès tornarem a pujar fort i baixarem casi 8km per corriols amb moltes pedres fins a la segona part del circuit on haurem de pujar molt i molt dur amb una quantitat de fang increible per tornar a Canet d'Adri passant per Adri i la seva zona volcànica amb unes vistes de la plana de Girona... buaaa maquissima...

Circuit exigent però molt maco
. Cal destacar que encara hi poden afegir algun tram de trialera que no s'ha pogut marcar encara.
No hi falteu, tant "en plan" marxa popular com a competició estem gaudint molt de l'OPEN BTT BMW.
més info a http://openbttbmw.blogspot.com/

Salut i a Pedalar!!!