dijous, 7 de juliol de 2011

MALA NOTÍCIA DESDE LLORET

COMUNICAT MARXA B.T.T BOSCOS DE LLORET DE MAR

Hola a tots els socis i simpatitzants del Club Ciclista Lloret de Mar.

Aquest any tenim una mala notícia que comunicar-vos, la 7a. marxa Boscos de Lloret de Mar no serà possible d’organitzar per una sèrie de raons que se’ns ha acumulat. El Club aquest any 2011 ha perdut alguns espònsors que per la crisi no han pogut continuar amb nosaltres, a això cal afegir que l’Ajuntament de Lloret de Mar també ens ha retallat les ajudes, per tant el Club aquest any està en un moment econòmic delicat com per a organitzar una marxa en la que tenim una participació de 300 corredors o més. Això significa que per a poder organitzar igual de bé o millor aquesta marxa necessitem un pressupost una mica alt del que ara no disposem i per a fer una marxa deficient preferim no fer-la.

Així dons aquest any ens ho agafarem de descans per a poder buscar espònsors nous i algunes altres ajudes per a que l’any que bé tornem a la càrrega amb una setena marxa Lloret de Mar encara millor.

Cal dir-vos també que ja tenim el circuit per a l’any que bé dissenyat, bastant diferent del que em fet fins ara que sempre han sigut un gran èxit. Bé el disseny està fet i ara falta netejar i obrir el corriols pels quals haurem de passar. Així si tot va bé l’any que bé ens tornarem a trobar. Ens heu de perdonar aquest any ja que fer aquestes marxes no és tan fàcil com sembla, els que organitzem marxes i competicions ho saben molt bé.

Paciència i ens veiem l’any que bé. Salutacions i gràcies per la vostra comprensió i recolzament al Club Ciclista Lloret de Mar.

Salutacions d’en Santi i en Manolo, President i Secretari del Club.

És una pena no poder participar a una de les grans marxes de l'any. Fins l'any vinent!!!

recordem un parell de fotos:

2009 amb el numero 1, bici scott scale 70 i equipació HIGHROAD COLUMBIA:

2010 amb numero 117, scale 70 i equipació RADIKALBIKES:

Salut i a pedalar!!