dissabte, 13 d’agost del 2011

la F.C.C fa oficial el CALENDARI 2011 de la COPA GIRONINA BTT

La Federació Catalana de Ciclisme fa OFICIAL el calendari en un escrit a la seva pàgina web:

Calendari de la Copa Gironina BTT 2011

4 setembre: Bescanó
17 setembre: Salt
9 octubre: L’Estartit
16 octubre: Llagostera
23 octubre: Sant Martí Vell
30 octubre: Platja d’Aro
6 novembre: Amer
13 novembre: Mont-Ras
20 novembre: La Bisbal
27 novembre: Serinyà

Ja podem anar entrenant que aquest championship si pinta bé...
Salut i a pedalar!!

4 comentaris:

traker ha dit...

es sorprenent en la meva opinió, com us agrada veureus en fotos, a mi personalment m'espanta una mica penjar-me fotos propies pot ser perque ja tinc una edat en que valoro altres coses com mirar la bici i la trialera que bé , però esclar avui en dia hi ha molt egois-me amb aixo dels blocs i qualsevol aficionat es penja un bloc i es creu no se que ? tots pedalem fa molts anys i no entenc com alguns corredors es creuen amb el dret de no saludar a altres que an arrivat un minut mes tard! patetic

traker ha dit...

es patettic que alguns corredors que fa temps que corren en curses de btt i marxes no salusin a altres corredors que arriven a vegades, no sempre redera , a un minut i escach, em sembla que es mes que una competició la bbtt es una manera de gaudir i entre tots es fa una clasificació que per mi no te tanta importancia , el que conta es la reunió i participació, i recordar a aquets que van de supers que sense els de redera no estarien a davant, salutacions de un que fa temps que pedala

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Salutacions,
primer de tot no sé a qui em dirigeixo. Jo quan faig una critica, constructiva o no, m'identifico clarament. Tot és molt respectable el que opines. Tothom mereix el mateix respecte pel qui vol fer quelcom o no fer-ho. Fotos... fins ara amb el meu pare publiquem totes les fotos de tothom que podem, i les meves clar, repeteixo fins ara només hi han elogis i agraiments per veures en una foto i el mé important TENIR UN RRECORD. els blogs... no sé a qui et refereixes però de segur que tindrà dret a defensar-se, potser hi enten més del que sembla. les curses... com molts esports hi ha competicions, la COPA GIRONINA és una competició, ens hem federat per alguna cosa: per correr. Hi ha infinitat de marxes popular per anar a passejar o qui vol: correr. TOT és respectable. No fa falta haver pedalat milions d'any per tnir una visió valida del ciclisme.
Salut i a pedalar!!

Inpu ha dit...

traker, la veritat és que no comparteixo la teva opinió. Jo tampoc conec en Jordi, només de veure'l a les curses, i de llegir el seu bloc, però no per això crec que el que faci es cregui més que els altres. L'admiro, no només per la seva comptetitivitat, sinó perquè explica lea seves opinions. I m'encanta tenir les fotos del seu pare, com a record. Un bloc és això, explicar les opinions i penjar les fotos que UN VOL. La llibertat de llegir el que vols et pot fer decidir no llegir-lo, i la crítica gratuita no té sentit.
Jordi, ja et dic que no et conec personalment (potser ens hem vist moltes vegades) però t'animo a que continuis fent el que t'agrada: pedalar i explicar-ho a tothom!
David