diumenge, 22 de setembre del 2013

100% TONDO la Marxa homenatge a Xavier Tondo Volpini 2013

1000 valents rendim homenatge per les carreteres on entrenava al nostre amic Xavi Tondo Volpini
Dia molt especial pel ciclisme català, es celebrà una emotiva marxa cicloturista on el respecte i l'esport eren molt present. També hi havia moments per als valents i els fondistes amb dos recorreguts aptes per a tothom. No era una cursa competitiva però si s'oferia servei de cronometratge amb el sistema de xip d'un sol us. Circuits: Curt de 68km (Sant Joan les Fonts-Castellfollit de la Roca-Besalú-Banyoles-Mieres-Santa Pau-Olot-Sant Joan les Fonts) i Llarg (traçat curt + Capsacosta-Camprodon-Setcases-Vallter 2000).
El circuit curt era genial per a iniciats al ciclisme o qui no volia fer el la proesa de pujar a Vallter (port favorit del Xavi). En 2h i poc a ritme bo és feia bé. El traçat llarg ja eren paraules majors i les 5 hores pels ciclistes regulars no les treia a ningú. Tant sols el port de Vallter2000 gairebé t'hi passes 1h.
La meva aventura va tenir 2 cares. La més amable, que fou participar en una marxa 100% perfecte, organitzada al mi·líimetre i pensada per a tothom. Un homenatge com cal. La part amarga fou els problemes físics que em van sortir en plena ascensió a Capsacosta i vaig decidir recular a Sant Joan. No estava gaire fi els darrers dies però vaig voler provar. La salut va davant dels reptes i l'homenatge ja estava fet. Recular a la curta també s'hi valia. Hi haurà més anys per pujar a Vallter 2000. La meva cara ja ho deia tot... Al final 92km i 1100m asc en 3h 16min una curta un xic més llarga jijijijij.

RECULL DE MÉS DE 700 FOTOS d'ANTONI BAUTISTA, GRÀCIES UN COP MÉS!!
Gran marxa que no desllueixen els meus patiments per tornar a sant Joan les Fonts. Mal d'estomac terrible. Per sort i gràcies a l'organització no faltava beure, menjar, servei de dutxes, ambulància, regals (hermilla 100% tondo increïble), obsequis powerbar. Mil gràcies i fins la propera.
Salut i a pedalar!!! ve per tu XAVI