diumenge, 18 d’abril del 2010

FOTOS VII BTT DE SANT JORDI DESVALLS 2010

Avui a Sant Jordi Desvalls hi ha hagut una festa de la btt.
Molt bona representació a la marxa de varis membres de l'equip i simpatitzants de RADIKALBIKES. Felicito als cracks de l'equip que han fet molt bon paper com és costum: RAMON ( quin un!! ès un avió ), Xevi Ferrer (ha patit un bon "susto" en forma de patacada!! però un més...FORT com un roure ha seguit, no sense reparar la roda, i més tard m'ha passat, no l'he aguantat ni 100m...weno si 300 o 400m jeje.., en Jose (de nou l'he vist sobre la bici, va crack anims!!), en MOI (també està super fort!!), Jordi Camps (de nou sobre la bici també...SORT!!) entre d'altres. Hi havia marxa curta i llarga, en amdues molts i molts bikers. També molta mainada!!



Un recorregut molt maco, puja i baixa molt constant i molt revirat, tipic de camps i boscos de la zona de Sant Jordi Desvalls. Moltes baixades ràpides i divertides. Pujades realment dures només en recordo una, i baixada difícil també una.
He començat fatal, el canvi s'enganxava abans de sortir, he sortit sense fer ni un 1 min d' escalfament i he anat arrastrant-me tota la 1era hora de carrera i la meitat de la segona. Només m'he sentit bé a la part final que l'he aguantat molt bé, del segon avituallament fins a meta és on realment he disfrutat. Un 70% de la marxa de males sensacion, no anava bé sense fer bones curves, males baixades... mai pel lloc adequat. he anat però de MENYS A MÉS, em quedo amb això. ...i em pregunto...com PUC fer aquest bon temps amb aquestes males sensacion?
RESUM: 2h05m 37km i 856m asc 18,1 km/h avr...... aproximadament.
FOTOS del meu pare TONI BAUTISTA

ORGANITZACIÓ: realment PERFECTE...tot el que espero en una marxa-carrera-pedalada...un 10!! FELICITATS crec són pocs molt pocs els dies que no hi tinc cap queixa...molt bé. Molt bon equip. Fins la pròxima!
Salut i a Pedalar!!
Estem amb tu David!! SORT!!

2 comentaris:

Albert Busquets ha dit...

Bona cursa! Jo he fet la curta...pensant que seria més dura i la veritat he acabat amb 45min. He tornat a fer un tros del circuit....m'havia quedat amb ganes de més!

Ens veiem a Tossa

jORDi BAUTiSTA ha dit...

si relativament bona!ueee tiu, 45min que poc!!a vegades no se sap que pots trobar, i era un recorregut curt massa curta. wenu.. mentres hagis disfrutat, hi havia zones molt wapes!! ens veiem a Tossa he penjat el track