diumenge, 2 de maig del 2010

OPEN TACTIC-CAIXA GIRONA TOSSA DE MAR 2010

9posició ESPLAI avui a Tossa de Mar.

CALSSIFICACIÓ ESPLAI : "aqui"
CALSSIFICACIÓ GENERAL ESPLAI : 12é "aqui"
la resta de CALSSIFICACIONS "aqui"


He gaudit i patit molt del circuit perfectament dissenyat pel C.C.Tossa. Una cursa marcada per la duresa del traçat i la pluja caiguda abans i durant la prova.
He sortit apretant força sense guardar res, havia de tirar i tirar fins que el cos digués prou!! he sortit dels 4 primers ESPLAIS però a mesura que pujavem i posteriorment baixavem el primer descens m'han passat 5 o 6 ESPLAIS, no podia seguir el ritme de cap d'ells. Entr el km3 o 4 m'he trobat l'Albert Busquets (i ja seguiriem la cursa junts) i en David Ruiz (11é avui) i ja he tingut un ritme dur tirant a molt dur. La primera volta ha estat força dura, intentant seguir el ritme de la gent i a les baixades recuperant ja que es feia una mica de tap. A dalt de tot a començat a ploure, al principi xim xim i em feia una mica de gràcia, però mes tard... queia un xafec buuuuu.. de cop em relliscaven un munt de gotes per tot el cos, i no veia res!! he fet tota la última baixada sense veure gens bé!! a la pista abans del pas per meta...em trec les ulleres..i pitjor!!! a roda de l'Albert i en Joan bufff me cegat... m'esxquixava tota la sorra ls ulls i ha costat uns segons en recuperar-me. (pas per meta 44min +/-. En Joan i l'Albert se m'han escapat però a mitja pujada ja es tenia altre cop. Jo i l'Abert a les pujades deixavem en Joan però a les baixades s'enganxava de nou com una lapa. Hem anat tirant força ràpid amb l'Albert fins que a la última baixada (que jo la feia fatal) ha marxat uns 10 segons que no he recuperat, casi al final he hagut de parar perque venia la moto amb el 1er ELIT... que he deixat passar també m'ha atrapat en Joan i hem anat tirant molt ràpid fina a entrar a 19 segons de l'Albert. Entro a meta amb les següents dades:
20,6km-1h27min28s-14,2km/h av-43,9km/h v.max-860m asc.

He acabat molt i molt satisfet, ja que sé que he donat tot el que tinc i no he guardat res de res, llastima que no he pogut aguantar la última baixada a un ritme més alt. Una excel·lent posició i resultat que em dona força per serguir millorant.

FOTOS clicant: RAMON LOZANO o blog RAMON LOZANO
FOTOS clicant: CLUB CICLISTA SERINYA-CeNDieF
FOTOS clicant: Jordi Marina

Salut i a pedalar!!
Anims David tu ets fort!!

2 comentaris:

addictbubs ha dit...

a Figueres amb el ganivet entre les dents!!!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

si, si...bona cursa!! hem d'entrenar més!!si el temps ens deixa...em falta tècnica baixant!!!
sALUT!