diumenge, 11 de juliol del 2010

FOTOS i més de l'OPEN TACTIC/CAIXA GIRONA PORQUERES 2010

Última cita de l'OPEN TACTIC/CAIXA GIRONA feta, desprès de l'ensurt a la sortida (on la meva bici ha fet un salt mortal) hem arribat a meta sans i estalvis!! jo i la bici!! per cert 6é ESPLAI. i 6é del trofeu!!
Sota un sol d'infern hem finiquitat el trofeu d'enguany, quina calor, quin patir, quin suar....perqué tants caps de setmana buits i ara tres de seguits sota l'infern?... però be ja esta fet i per tots igual!! No se sap com serà el pròxim CAIXA però en Moradell ha dit que algú hi haurà (però això ara NO TOCA). He sortit molt endarrerit a la graella, he intentat apretar molt i segons més tard... ens hem topat amb un biker Ambisist i he anat per terra... llavores si que he anat el últim (des d'aquí agrair el biker que s'ha preocupat per mi, primer renegues per caure, i llavores ja penses que són coses de les carreres...fa ràbia el fet de caure... ell també s'ha quedat al final de tots a l'hora de rependre la marxa. Creia que tenia mal a braç però de seguit ja he vist que era un copet i prou...he continuat amb ganes, avançant per el priemr corriol on tots eren a peu, per l'esperat ebut i a fer el màxim que poguès. Tenia un ritme alt, he recuperat forces posicions...la 1era volta: 37:52 la segona 38:17 segons GPS GARMIN m'he trobat més animat a la 1era on la calor era menys i les forces més bones!! Bona cursa amb un bon ritme, llastima de la làmentable sortida on puc haver perdut 1 minut i el ritme dels meus adversaris més propers!! Destacar que he trobat a faltar un habituallament a mig recorregut ja que la calor era al·lucinant!! i la dutxa aigua CALENTA!!!! la resta MOLT BÉ gran circuit i gran organització, molt bon treball desde Porqueres.
CLASSIFICACIÓ TOTES CATEGORIES FOTOS del meu pare que ha fet un Molt Bon Treball!!!! +de450 fotos!!! Alguns Nens: Salut i a Pedalar!! Diumenge que ve Vilaür, no? Serà el meu cumple!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

es que aquets biker de l'ambisist, son el que no hi ha, ja ja ja.....

salut i bones vacances.....

jORDi BAUTiSTA ha dit...

jeje...Salut Beni!!!
que vagi molt bé!!!