divendres, 27 d’agost del 2010

II TERRA D'INDIKETES es pollastre 29AGOST'10


RECOLLIDA DE DORSALS: De 7:30 a 8:30 h
Ja falten poques hores perquè comenci el II Terra d'Indiketes i des de l'organització ja s'estan ocupant dels darrers detalls per que tot surti el millor possible. Una de les qüestions que volen remarcar és la necessitat de presentar la llicència federativa corresponent a l'hora de recollir els dorsals. En cas contrari, s'haurà de tramitar l'assegurança d'un dia (tindrà un cost de 5€) per a poder participar en la prova.
Per altra banda, també és important portar el resguard de pagament conforme la inscripció s'ha tramitat correctament. Altrament, no podren verificar que estem inscrits en el cas que hi hagi hagut algun problema durant la gestió corresponent.

SORTIDA: Volta curta i llarga: de 8:45 a 9:00 h / Volta infantil: a les 9:30 h

LLOC: Esplanada del Pavelló Municipal d’Esports

DISTÀNCIA:
- Volta llarga (Es Pollastre): 44 km
- Volta curta (Sa Gallina): 21 km

- Volta infantil (Es Pollet): 4 km

L’itinerari estarà marcat amb cintes i marques al terra de color blanc i constarà dels següents recorreguts: un de 44 km per la marxa d’Es Pollastre (nivell alt, alt...), un altre de 21 km (nivell mitjà) per la marxa de Sa Gallina i un de més petit de 4 km per la marxa d’Es Pollet (per a la canalla i amb caràcter no competitiu). També hi haurà la pujada d’Es Pollastre, que consistirà en fer-la sense posar cap peu a terra i en un sol intent. Cal dir també que quan el primer participant de la volta llarga (Es Pollastre) arribi a la meta, es tancarà la porta d’accés a aquesta volta i la resta dels participants seran dirigits a l’arribada. Aquests últims seran considerats com a “gallines” (tanmateix, és possible inscriure's directament a Sa Gallina). Hi hauran avituallaments i premis per als tres primers classificats de cada recorregut i categoria, femenina i masculina. Tot i així, tots els participants tindran un obsequi de record i esmorzar. Al finalitzar la cursa hi haurà servei de dutxes
al Pavelló Municipal d’Esports.


Ens veiem a tots diumenge, salut i a pedalar!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas en la carrera del pollastre hay premios en todas las categorias? o tan solo a los tres primeros de la general,gracias Jordi ya nos veremos.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Si això diuen: "Hi hauran premis per als tres primers classificats de cada recorregut i categoria, femenina i masculina."
Salut!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

...s'enten categoria masculina i categoria femenina.
Salut

Anònim ha dit...

Moltes gracies,Jordi

joan duran ha dit...

bones espero que dema NO siguem gallinas ,i que pasem un dia collonut de btt

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Si!!! de gallines res!!! POLLASTRES!!!!!!!!