divendres, 4 de febrer del 2011

OPEN BTT BMW #Llambilles-6.2.11#

Aquest diumenge 6FEBRER estrenem el nou trofeu de les comarques Gironines... OPEN BTT BMW.
Per part meva tot preparat. Diumenge estaré, és clar, a la 1era cita: LLAMBILLES. Moltes ganes de tornar a participar en una cursa, molt motivat per tornar a la categoria ÉLIT i amb l'objectiu de no pendre mal, divertir-se i seguir millorant dia a dia.

El recorregut Élit consta de 36km aprx. amb un desnivell que superarà els 1000m. Sortim de Llambilles per la part del cementiri i pujarem per pista 150m asc, baixarem un seguit de caminets molt divertits on trobarem alguna petita pujada... creuarem la carretera Quart-Montnegre per seguir per la zona més propera a Quart... els darrers 3km travessarem varies vegades el riuet Celrè per pujar la ascenció amb les rampes més dures de les gavarres. 150m asc en pocs metres (no kms). Anirem baixant per camins típics forestals fins a trobar corriols divertits i alguna línia elèctrica que hem de salvar. Creuem de nou la carretera. Hi haurà un troç que tornarem per on hem vingut fina a separar-nos, pujarem per pista forestal fins al inici de la 1era ascenció... baixarem molt ràpid fins un camp on encararem 1km fins a pujar de nou 3a pujada forta amb la seguida baixada (aquesta amb alguna pedra solta). Apartir d'aquí venen puja i baixa exigents encadenant camins i corriols divertits (sobretot l'últim, que ens encara per anar a meta)... només ens restarà 2km relativament planers fins a dur-nos al carrer de l'arribada.
És una cita que tant POPULAR com COMPETICIÓ no us podeu perdre, serà IMPRESIONANT, s'esperen molt bikers, més d'un centenar ja inscrits i molts de gran nivell.
Volta curta 23 km http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1415747
Ens veiem diumenge... tota la info a http://openbttbmw.blogspot.com/
Salut i a pedalar!!!