diumenge, 6 de març del 2011

FINISHER de la 1a MARATÓ de les GAVARRES

FINISHER!!!!

Queda molt malament que ho digui jo, però... té molt merit acabar un cursa tant dura, tant llarga, tant enfangada. Avui m'ho he currat com un campeón!!! He vist l'infern varies vegades... pel cap m'ha rondat 2 vegades plegar... però he anat tirant i tirant... cada cop més lent, treient forces d'on no existien i per orgull he volgut arribar a meta... fins fer-ho!!!. El PATIMENT d'avui ha estat... com el que no està escrit!!
69,31km - 5h03min8seg - 2246m asc - 13,9km/h - 162ppm avr - 76é injust classificat
CLASSIFICACIONS però ja us dic que no són del tot correctes ja que apareixen ciclistes que van abandonar, que van acabar fent la curta, o el recorregut incomplet. Però agraeixo l'esforç de voler fer una classificació, no és culpa de l'organització m'imagino.


Molt d'hora i amb moltes ganes de fer la volta (literal) a les Gavarres he aparegut per Quart. Molt bon ambient es respirava, el que acostumem a tenir ultimament. Sabia que seria dura però TANT... no m'esperava el Fang!! sabia que haviem tingut plujes i creia que s'hauria aixugat: no ha estat així. Crec que ha estat fundamental pel cansament el carai de fang. I les basses, en algunes hi podies nedar. I els riuets? quants n'hen creuat? uns 10 o15cops, anavem de remullada en remullada. Volia fer la marató de 71km i anava molt ben equipat per fer-la xino, xano: la única forma de poder-la finalitzar. Equipat amb 3 gels, 2 barretes i més de 2L aigua a la maleta "som-hi". Quina sortida més ràpida ha fet la gent, jo darrera veia com marxaven com un coet. No m'hi he capficat i he sortit amb ritme lent i a veure com aniria el matí. I anat molt bé. Els primers 20km fins al 1er abituallament, he ant fent els km anaven passant ràpids però el desnivell acumulat pujava "en picat!". Duiem 4 ascencions dures i cap al km 35 ja començava a acumular el cansamet... he menjat i begut en la mitja cursa però no ha estat aixi a la part final. Principal error per haver quedat tant tocat. Al km 45 els km ja anaven "megalents" les pujades eren eternes i la bici ja estava impractcable, les botes pesaven, la maleta també, el canvi feia mil fresses...i nomès deitjava arribar (quedava 1h i mitja...jajajja). Moltes queixes de bikers, mal previsors patien per trobar un abituallament que no arribava... fins al km 50 on en Joan i companyia ajudaven els bikers amb averia, amb ràmpes a les cames, els deshidratats. M'hi he quedat a pendre forces durant 6minuts i pico i he seguit en busca de la meta... esperava uns 20km finals més traquils, ja que els 1800m de asc que duiem no eren pocs!!! i m'he trobat amb un puja i baixa infernal on casi plego dos cops. Val a dir que he pensat en plegar perque em coneixia el camí de tornada més fàcil en cada trencant sino... hauria anat fent a peu. Però res de plegar... un biker tamble cansat m'ha dit: "osti es que ara pelegar"... i jo dic " clar amb el tenim fet quedar-nos a les portes... anem-hi"... amb empentes i rodolons hem fet els corriols maquissims de la zona de Quart i hem aparegut a meta... on m'he posat molt content de veure crack "Zero Flats" fent fotos i gent aplaudint com si fos el 1er en arribar. Hi tornaria a venir... però deixeu-me un temps per recuperar-me.
Quin track més guapo ha sortit... corriols de pujada, baixada. Pistes rapides, ascencions impossibles, baixades d'infart!!! MOLT COMPLET!!! Felicitar a l'organització pel desplegament, nomès ha mancat un abitallament per que anessim més tranquils en ruta... tot i que el bikers també han de prevenir, com jo!! jijij que és una MARATÓ CARAI!!


a vere quan tenim CLASSIFICACIONS i alguna foto... que el meu pare ha anat a fer la MARATÓ de BARCELONA... avui anava de Maratons la cosa!!

Salut i a Pedalar!!!

6 comentaris:

Jordi Marina ha dit...

Felicitats!!!

He estat fent algunes fotos i la veritat que la cara dels 40 primers ho deia tot!!!

He penjat les fotos al meu bloc, tot hi que no surts!!! Ho sento, no he pogut esperar més!!!

Albert Busquets ha dit...

Ets un crack bauti!!!! Jo me conformat amb la volta "curta" de 42km!!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

MOltes Gracies Jordi... espero algun dia passar dels 40 primers jajajajajajajaja
miraré les fotos!!!!!
Busi ha estat brutal...envejo que no tinguis el mal de cames que tinc jo... jeje!!!

Anònim ha dit...

molt be Finisher.....però ja ho saps pr una altre vegada; has d'apendre a menjar i beure quan toca.......per no acabar patint.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci Beni... ho vai portar molt bé fins la meitat... la resta... no vai menjar bé!!! a vere la següent...

EDU ha dit...

Feliciats Jordi!!!!
has fet un bon repte,enorabona
Edu