dissabte, 12 de març del 2011

GRAN PREMI MASSI #Banyoles-13.03.11#

Nota de l'organització a la seva propia web:


"Última hora GPMassi-CCI Banyoles
" (13-03-2011)

"Este sábado el Club Ciclista Banyoles ha variado el recorrido previsto para evitar zonas impracticables debido a la cantidad de agua caída durante las últimas horas.

El circuito tendrá unos 7km y será similar al de la edición anterior que también sufrió algunas variaciones debido a la nieve que cayó 4 días antes. Este año se han tenido que sacar los tramos que pasaban por dentro de los campos de olivos y se ha alargado por dentro el Parque de la Draga (por zonas más rodantes). La famosa subida del cementerio, la trialera, la subida de las 6 as y la subida hasta el mirador se han podido mantener."

Quin dilema demà correr a Banyoles. Jo volia corre, per diferents motius... divertir-me en un circuit tant espectacular, estar entre els millors bikers del panorama actual, i seguir acumulant curses-experiencia. Però... el tema està fotut: no gaudiré gens, faré nosa en les voltes perdudes i l'experiencia en aquestes condicions serà inexistent. Consell que m'ha donat fa uns instatns un crack: "jo si fos tu i aniriaa pel mati vas a fer una volta al circuit i si esta ev kundissions assaptablas el fas sino tan vas a veura kom patexannnahhahahaha". Li faré cas!

Qui vagi a Banyoles demà... ens hi veiem. Sort a tots i totes.

Salut i a Pedalar!!

PD: per demà la duatló de Celrà segueix en peu: "La pluja només ha aconseguit que la zona estigui encara més maca. Hem estat marcant el camí i netejant algun que altre corriol" i no he pogut informar-me de com està la cicloturista d'AMER, m'imagino que no afectarà en res les condicions adverses d'avui.

4 comentaris:

Txema ha dit...

Bones!
La marxa cicloturista d'Amer continua en peu!!, ara a esperar que demà al matí ja no plogui!!

Fins demà!!

Txema ha dit...

Bones!

La marxa cicloturista d'Amer segueix en peu!! Ara nomes falta que dema no plogui i a gaudir d'una gran ruta!
Aqui us deixo l'enllaç de la marxa: http://terradevolcans.blogspot.com

Fins dema!

Txema ha dit...

Bones!

La marxa cicloturista d'Amer segueix en peu!! Ara nomes falta que dema no plogui i a gaudir d'una gran ruta!
Aqui us deixo l'enllaç de la marxa: http://terradevolcans.blogspot.com

Fins dema!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

MOLTES GRACIES TXEMA!!!!
ja ho veieu...segueix en peu!!!!!