dijous, 19 de maig del 2011

RUTA BANDOLERA AMB BTT DE VILADRAU 2011


RUTA BANDOLERA AMB BTT DE VILADRAU
22 MAIG 2011
Pedalada no competitiva que transcorre per els llocs més significatius de Viladrau (Montseny-Guilleries). La pedalada esta limitada a 300 participants. Aquesta limitació ve donada per que bona part del recorregut passa per al Parc Natural del Montseny. Sent necessari per part de l'organització demanar una autorització del la direcció del parc, que només és valida per al dia de la pedalada, la resta de l'any està prohibit el pas, així doncs es considera que els participants son d'alguna manera uns privilegiats. Son dos els recorreguts un de 25 km de nivell fàcil- Mitjà denominat Camins d'en Serrallonga i finalment la Ruta Bandolera que té 50 km. , una ruta exigent que et portarà a descubrir racons d'una bellesa espectacular del nostre Parc Natural del Montseny. Volen donar a conèixer aquest vessant del Montseny, moltes vegades coneguda i d'altres absolutament desconeguda i fascinant. Si t'agrada gaudir de la natura i de la Btt no faltis a la edició 2011.
Pedalada molt recomanable, hi vaig anar fa 3anys a fer la curta "camins de Serallonga" i en vaig quedar maravellat. Un paisatge maravellós i fins i tot vem creuar per dins una mina. És dura però molt maca. Aquesta edició anirem a fer la llarga, 50km de la ruta Bandolera.
Dades del 2008: l'arribada... 2h23min-28,29km-840m asc-11,8km/hAltimetria del 2008: ruta llarga 40kmEns veiem a Viladrau, altantu que està limitat a 300!!!!
Salut i a Pedalar!!!