dimarts, 16 d’agost de 2011

4a MARXA BTT 7ERMITES 2011 Bescanó


El passat 14 d'Agost vaig particpar a la marxa 7 ermites de Bescanó.
Era organitzada pel club ciclista Bescanó-BIKENO. Va ser una marxa que... si amb el bon rollo que duien, els regals a "punta pala", el recorregut, la bona publicitat, xuxes... no era un éxit: Ja poden plegar!!! era una marxa amb els al·licients per passar-ho bé.
Aixi va ser!!! Vaig fer un bon temps 1h53min19s a falta de confirmar la classificació. Era un circuit trencacames amb 5 ascencions clares. Al cim ens hi duien unes fortes pujades molt exigents. Els corriols no podien faltar, ni havia uns quants i molt dicertits. Pel que el traçat era el típic bosc de la zona, que ja estem acostumats a veure. La majoria del traçat jo no l'havia fet mai: vam arribar fins la zona de mas llunès (que no conec) i em va sorpendre positivament. Tot el circuit es feia sobre la bici, menys una ràmpa molt dura. Superava el 30% de desnivell durant uns metres. Molt maco i divertit, això fa que els 920m asc que em van sortir passin volant.

Foto propietat de BIKENO.
La sortida la vem fer desde l'ajuntament i vam acabar al pavelló. Vamb tenir un bon esmorzar amb molt de beure i butifarra que amb aquella calor s'agraia molt. La gran sorpresa va ser en la mava sort, al sorteix em vaig endur Maillot SCOOT gentilesa de RADIKALBIKES i lot de llibres del PARTONAT DE LA COSTA BRAVA. Gracies!!

foto propietat de BIKENO. En l'últim avituallament de la prova.

CLASSIFICACIONS I FOTOS DE L'ORGANITZACIÓ LES PENJARAN DURANT LA SETMANA


Salut i a pedalar!!