diumenge, 18 de setembre del 2011

2a prova COPA GIRONINA BTT 2011, 2a MARXA BARONIA DE SAS. FOTOS i HISTÒRIA

2ª PROVA de la COPA GIRONINA BTT pels qui la disputem i 2ª marxa BARONIA DE SAS.

La marxa independentista Baronia de Sas es va disputar dissabte a la tarda a Salt. Va estar marcada per una autèntica festa. Va ser un festival de btt i cervesa on l’speaker era el primer perjudicat. Un esbojarrat que conduïa una tarda de runners i bikers. Hi van condicionar una mena de fira on hi havia botigues, atracció en forma de “toro mecànic”, i zona de bar. Una festa amenitzada també per alguns disfressats.

La cursa va ser dura com poques, la calor en tenia molta part de culpa, la xafogor i el sol ens van fer suar de valent. Van encertar amb el magnífic recorregut. La gran part del traçat era a l’inrevés de la cursa dels Bandolers. Un puja i baixa sense fi, un trencacames bestial on encaminàvem un corriol darrere l’altre i no hi havia descans possible. Pujades molt dures i descensos nous i macos. Els 18km inicials eren igual que la volta curta. Quan ens vam separar els bojos de la volta llarga ens esperava el plat fort: pujar fins a dalt de Bescanó, baixar, tornar a pujar, baixar a Bescanó i ja dirigir-nos a Salt. Al desviament dúiem 550 m asc acumulats, i en 9km següents ens quedaven un altres 500,els altres ja els havíem fet en 18km... bestial!!

Per la meva part molt malament en la sortida, fent el pena i sortint molt endarrerit, ja que la part asfaltada inicial no tenia gas i no podia seguir el ritme i perdia moltes posicions. Per sort vaig anar de menys a més, es veia a venir!! Però allà on era nomes podia remuntar. Doncs sí... potser en tota la cursa vaig remuntar uns 20-25 corredors. Content de continuar sumant curses i ja en van ni menys ni més que 100 distribuïdes així: 2007: 2 / 2008: 6 / 2009: 31 / 2010: 38 / 2011 de moment: 23 !!!! = 100 curses.

ELIT- 16é de 18 / GENERAL - 61é de 90
2h 13min 03s a 32min 03s del 1er classificat Oriol Colome
he empirorat 2 posicions ELIT i 3 a la general, llàstima!!
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA i VOLTA CURTA
Ull no apareixo com a RADIKALBIKES m'han anotat com a IMPULS MEDES... ho vaig comunicar però ho han cambiat

Enhorabona a l'organització per l'esforç i l'èxit de participació, hi havia molt bon ambient a Salt. Alguns retocs per millorar pel meu gust... a l'arrivada zona per reposar, nomès creuar meta no hi havia espai, un toro mecanit 500mil persones alla davant, però sempre és complicat que surti tot bé i al gust de tothom. Coca-cola fresca, no en vaig trobar, era calenta... però molt content per el gran esforç, repeteixo. Molt bé el sorteig, tot-hi marxar de buit. Sí vem tenir un regal en forma de samarreta molt xula i llet!!

Gaudiu molt de les fotos, agraïm-ho com sempre al gran esforç del meu pare:

FOTOS DEL CCBIKENÓ

FOTOS DE l'AGUSTÍ

FOTOS BICIOCI

La propera COPA GIRONINA el 9 OCTUBRE a L’ESTARTIT (no hi seré, treballo de nits) La propera marxa popular a ST. MARTÍ de LLÉMENA el 25 SETEMBRE (no hi seré estarem amb el TR-COLOMER a la COPA CATALANA de MOTOCICLISME, a CASTELLOLÍ)

Salut i a Pedalar!!

4 comentaris:

Xevi COMAS ha dit...

Felicitats per les 100 curses!!!

Molt bona cursa. Uns Km finals d'autèncic BTT, pur i duu.

La gent va sortir molt fort per ocupar bona posició a l'arribar al tap, a 2'5km, on tots el vàrem patir, uns mes que altres. La resta, va ser una "gozada" de corriols!!!

Salut!!!

EDU ha dit...

Hola Jordi!!
bona cursa i com sempre agrair al teu pare la seva feina!!!
gracies de nou, fins aviat

Anònim ha dit...

Hola jordi,enhorabuena por el centenar de cursas,te queria comentar que no se pueden ver las fotos de la 2º trenkacames de angles en el facebook, a ver si alguno lo puede resolver,gracias y saludos

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Gràcies Xevi, gràcies Edu!!!
nem pedalant jeje

Em miraré lo de les fotos, gràcies!!