diumenge, 16 d’octubre del 2011

COPA GIRONINA BTT 2011 a LLAGOSTERA + marxa popular btt

Feta la 4rta prova de la COPA GIRONINA BTT 2011... LLAGOSTERA
jeje... encara ric... com a part còmica del dia... la samarreta de regal de la copa Gironina 2012.. si si... 2012!!
Comencem... Per part meva molt bon dia avui, genial!! Treballant de nits una mica més i no em presento a Llagostera... però al final m'he animat i SORT que ho he fet. He Fet una cursa molt completa i molt constant, on la única errada ha estat a l'inici de la cursa. Se m'ha enganxat la cadena amb la roda i he fet una mica el ridícul, veia passar bicis i bicis de reull mentres intentava posar bé la cadena. He tardat uns 30 segons a solucionar-ho lo suficient per perdre les posicions que havia guanyat en la bona sortida... però alló era molt llarg i de seguit tornaria al meu lloc. Refet de l'imprevist ja ha anat tot com la seda. Molt constant he anat fent fins el descens de St Grau... torpe de mi l'he salvat com he pogut, era una part molt xula on algun desnivell em feia una mica de yuyu.. la tornada de St Grau s'ha fet una mica pesada, les dures pujades em passarien factura.. A pocs km de meta he trobat una bona refèrencia que m'ha dut fins al final com un coet, volia passar-lo i marxar però ha estat ficció. Si haguès arribat sol hauria tardat 1 o 2 minuts més. Merci!
foto propietat de la família Jaime
La part organitzativa... segons comentava força gent ha estat una mica pèssima segurament per imprevistos o errades humames que no desitgem. Pel meu cas no em queixo... no m'he perdut cap cop (tot-hi que algunes cintes... potser si faltaven o es podrien posar millor), samarreta de regal (me l'he canviat amb en Dafer perquè a mi m'anava gran). La part que no és llògica ni bona pels ciclistes és que hagis d'esperar una bona estona per obtenir el beure a l'arribada, fer una gran cua i no puguis repetir. El que volem després de 36km és hidratar-nos amb condicions.
Pel que fa al circuit, ha estat molt divertit, molt dur per les pujades entre el 15 i 25% i les parts ràpides de tornada a Llagostera. També hem passat per corriols molt xulos que en un futur hi vull tornar. Disfruteu-lo:

classificacions oficials d'avui 16/10/11
ELIT- 16é de 19 / GENERAL - 53é de 83
2h 03min 03s a 25min 27s del 1er classificat Umbert Almenara
he ,illorat en la classificació general i he baixat temps respecte el 1er classificat, a seguir currant!!
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA i VOLTA CURTA
CLASSIFICACIÓ POPULAR
dades... 2h 03min 03s, 36km i 950m asc a 17,4km/h
Ens veiem diumenge que ve a Sant Martí Vell.
Salut i a pedalar!!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda:
Voldria expresar el meu comentari sobre com he vist aquesta cursa i lo que ha significat per mi .
Portava temps planejant amb el meu fill, fer-ne una i ahir mateix vaig canviar les inscripcions de fer la de TONA ,per venir a fer aquesta vostra, l’únic que em separava l’una de l’altre era que per anar a TONA havia d’aixecar el meu fill bastant mes d’hora , per tant a la botiga on jo he comprat la bicicleta em van recomanar aquesta.
Ara n’estic del tot dessabut per haber vingut i us explicare el perque.
Començant per les inscripcions , trovo que no costa res posar indicacions de qui necesita el que i on ha d’anar, perque despres de fer cua en un canto resulta que arribo a gairebe dins i em diuen que es a l’altre cua. Un cop acabada la cua arribo al sr. de la taula i em demana un full que ningu et diu on està o que l’has d’omplir abans d’arribar al final de la cua. Un cop omplert torna a fer cua i ja tenim el dorsal. Be sortint del recinte em veig amb la necesitat de preguntar a on s’ha d’anar per la cursa dels petits, i la resposta de tothom es que ningu ho sap. Un de l’organitzacio m’indica que tinc que anar per un cami de sorra i seguir a la gent, (pero si ningu sap on anar!!!) torno enderrera ,pregunto als de la creu roja que estaven a sota d’un inflable de la caixa i per sorpresa tampoc saben res, i m’indiquen a un sr. que estava parlant amb el mòbil i em diuen que es l’organitzador. Acaba de parlar per el mòbil despres de donar unas indicacions a algu que no s’havia ni a on tenia que anar o estava perdut ,per lo que jo he entes escoltant la conversa i li dic si em permet una pregunta i s’em queda mirant i em diu que ,no!! jo flipant ,li faig igualment la pregunta de on teniem que anar i m’envia per el cami aquell de sorra i em diu que esta indicat!!!! sí, estava indicat un cartell a 300 metres d’on comença el cami que gairebe ningu veia i acaba el cami i teniem que gira per munt i tampoc indicat.
Podria seguir explicant tot el recorregut pero es que em poso de mala llet d’anar-ho pensant i acabare dient : L’ORGANITÇACIO ERA UNA AUTENTICA MERDA , us donc las gracies per fer que no perdi mes el temps amb cap cursa que organitzeu vosaltres.

Anònim ha dit...

Bones, Jordi permetem que fasi un incis al sr Alex, a Llagostera hian 2 clubs , un es Medina llagostera (organitzador d´aquesta cursa ) i l´altra Btt Llagostera organitzador de la cursa per parelles i d´altres em saps greu que tot li hagi anat tant malament, pero NO ens posis a tots en el mateix sac, vine al desembre a la cursa per parelles amb el teu fill i veuras la diferencia.
Jordi PERDONA per fer servir el teu blog.

la tribu btt forallac ha dit...

Alex, qui ha organitzat la cursa és Medina Llagostera i Bike area llagostera. Res a veure amb aquest blog.

Salut

David García-Quintas ha dit...

És més, si no fos per en Jordi i el seu pare, que no només explica amb molt de detall la seva visió de les curses, no tindriem fotos!, per tant, està bé criticar però pensa, Àlex, que ell també ho ha fet i no té res a veure!

Francesc Tauler ha dit...

Felicitats Jordi, estàs fet un màquina!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Hola a tots,
gràcies pels comentaris, per les aclaracions i també per les crítiques. Sempre s'apren de totes les situacions.
Ha quedat clar que jo no formo part de cap organització i el meu blog està obert a tothom, per comentar el que calgui.
Només m'agradaria dir-te Alex que per molt malament que hagis vist aquesta marxa/cursa no deixis de asistir-ne a d'altres ( o finshitot a aquesta en properes edicions) No totes les marxes estan igual organitzades... ha estat un fet puntual. Anims i segui pedalant!!!

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom primer expresar que en ningun cas m'he dirigit a ningu en exclusiu ,i que l'unic que he fet es expresar el que vaig sentir.
Per tant si us sentiu ofesos ,i no teniu res a veure, os demano disculpes, pero trobo que la meva opinio , no era nomes meva, era una constant de molta gent, que despres ho diguin o no ,ja sabeu com van las coses.
Si realment dieu que les vostres sortides son un altre cosa ,no en dubte-ho que vindrem el meu fill i jo ,ja em pasare-ho las datas.
GRACIES PER TOT.

Miquel ha dit...

Hola, el meu nom és Miquel Donate. Soc el senyor del mòbil al que l'Alex fa allusió al seu comentari.En primer lloc demanar-li disculpes si l'organització no va ser del seu gust. En segon lloc dir-li que no és veritat que la resposta fos NO a la seva sol.licitut i que, efectivament, estava donant indicacions a algú que necessitava un cop de ma i no crec que aixó sigui punible. En tercer lloc dir-li que la indicació que se li va fer a ell i a tots les que ho van demanar va ser que havien de seguir el circuit que estava marcat amb cintes i que, els que fan habitualment curses, saben seguir.(certament,no hi havia cap rètol al circuit que anès indicant a on era la sortida)
En quart lloc dir-li que l'actitut de criticar i veure-ho tot malament comença a ser habitual en moltes persones.Veig que no es valora l' esforç fet per un piló de persones que, desinteresadament, dediquen el seu temps i esforç a que els nostres nens tinguin la millor cursa possible amb els mitjans disponbles.Finalment m'agradaria preguntar si vam fer alguna cosa be.Era bonic i adecuat el circuit?
Jordi, disculpa per fer servir el teu blog.Per alusions!

Anònim ha dit...

Bon dia , en referncia al sr. miquel , a mi no em deixaras per mentider devant una situacio que la tenies força descontrolada, jo em vaig acostar a tu i quant vas acabar de parlar ,amablement i cito textualment, et vaig preguntar: si em podries indicar a on tenien que sortir els nens . La teva resposta, ignoro si va ser en conya o que , va ser un NO molt sec. Per tal motiu es el que jo em vaig quedar flipan amb tu. Et donc la rao en lo de no estar acostumbrat a fer curses ,ja que fa poc que he començat a iniciar el meu fill , rao de mes ,que agrairia a L'ORGANITZACIO ,que ens ajudes els que NO ESTEM ACOSTUMBRATS ,com be dius , per poder aixi ser mes participants, no es aquesta la ideia???
Soc persona de fer amistats no enemistats i et dire que si vols ,la propera vegada si necesites ajuda desinteresada , per el be dels nostres fills, et brindo la meva ma, que segur que amb una mica mes de gent tot hagues anat sobre rodes i mai mes ben dit.
I en resposta a la teva pregunta sobre el circuit, NO HO SE SI ERA BONIC EL CIRCUIT VAIG ARRIVAR TARD ,PER NO SABER A ON ERA.
Algo be?? si, la butifarra era molt bona i l'all i oli tambe.
Disculpa jordi per util.litzar el teu blog.

Miquel ha dit...

Hola Alex,

la propera vegada intentaré fer-ho millor i que tu i el teu fill podeu gaudir de la cursa i del circuit.De nou, demanar-te disculpes per no haver-ho aconseguit aquesta vegada. Espero trobar-te a la propera cursa.

Una salutació,

Pipo ha dit...

jordi encantat de fer servir el teu blog per poder llegir una mica de novela de intriga a part de saber que vares fer una bona cursa. Felicitats a tu i al teu pare per les fotos que far sempre. JOrdi, perdona per fer servir el teu blog..... per cert ja que voleu una opinio del circuit : no vaig poder venir a corre , pero si el vaig entrenar durant la setmana i per el meu gust vaig trobar massa pista i si que el corriol de pujada cap el km. 5-6 em va semblar molt maco. Au una mica per tots. Salut i a pedalar.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Hola nois,
sempre que hi hagi respecte totes les opinions seran publicades, si pot star dacor o no en lgun aspecte, però sempre amb respecte.
Gracies pels vostres comentaris.
Pipo encantat de saludar-te... doncs pel que fa el circuit no em va desagradar pas.. si hi havia força pista, però personalment un bon recorregut, vam passar per deferents terrenys... era molt ràpid de fer (exceptuant les rampes del mil clar...) i de tant en tant ja m'agrada... però crec que em va agradar perque no havia pujat a st grau i cadiretes amb la btt, sempre hi vaig amb la de carretera.
Salut!!

ago ha dit...

Bé.... per fi veritats! Les butis i l'allioli estaven de vici... Coneixent a en Miquel he de dir que m'extranya moltíssim aquesta resposta perquè tothom sap com li agrada ajudar...més coses entre controls i gent donant un cop de mà en general érem 40... crec que no és poc... el noi de la moto coneixia el circuit i és humà, cau i si li han tallat lñes cintes, es fot la picha un liu... ha demanat perdó mil cops el pobre... L'altra veritt és el malament que et van tractar a la cua a tu ia al teu fill, ho vaig veure però és important recalcar que eren ÀRBITRES no gent de l'organització, els que et parlaven així... això sí que t'ho trobaràs a totes les curses...
Per últim, dir que el btt Llagostera no té res a veure amb Bike Area io mEdina i sort en tenim, ja que s'han quedat en evidència, ja que sent del poble poca o cap ajuda ens han donat, més aviat rocs en el camí o més aviat manca de cintes en el camí... very suspicious...

Anònim ha dit...

Ago/Oscar, deixa de fer el pena. No culpis ha ningú de la manca de senyals. El primer que ha de fer un organitzador abans de la surtida es enviar una moto a revisar el circuit, ho vareu fer??
Les cues a les inscripcions son força habituals,si, peró es poden prevenir. La samerreta, falta de entrepans, cues al bar, falta d'info,retras a la sortida, perdua de la moto, falta d'humiltat, etc etc. Et felicito fill.

JOAN DURAN ha dit...

Avans de res PERDONA JORDI PERQUE FEM SERVIR EL TEU BLOG PER ALGO NO GAIRE AGRADABLE.
Tots els que em coneixeu sabeu com soc i us dong la meva paraula de que el Club Btt Llagostera NO TE RES A VEURE amb la presunta retirada de cintes del circuit, dit aixo espero que quedi tancat el tema.
Oscar deixa de remenar la merda que al final fara pudor.