dilluns, 2 de juliol del 2012

XV MONTCALBIKE 2012 Història i Classificacions

Una marxa més al sac!! i aquesta de les bones!!! MONTCALBIKE 2012!!!
La inscripció ha estat fàcil i ràpid, formulari 10€ i pim pam. En Marc repartint el regal a escollir: funda de rodes, bidó o polo a apart d'un pack de 6ous. Els mateixos ous que s'han haut de tenir per creuar la meta en 3a posició absoluta. Com ja sabeu podíem escollir en ruta curta (18km), Mitja (25km) o Llarga (36km). Amb en Xesco hem fet la LLARGA. L'objectiu de la jornada era passar-ho bé el més ràpid possible.... si no aguantàvem fins el final tornaríem xino-xano. Hem aguantat!!!
Ha estat una marxa molt divertida, i un degoteig de corriols i senders molt guapos. Sortint del poble de Maià ja hem enfilat amunt per unes pujades molt dures (de moment pista). Un grup de 10-12 ens hem escapat. En 3km ja m'he situat 8é ja començàvem a tastar corriols. De seguit una baixada per línia elèctrica brutal!! els 3 primers s'han escapat. Quan anàvem en grup de 4er al 8é he patit una enganxada de cadena i he parat casi 1 minut... baixat a la 10a posició. M'he quedat sol i he fet molts km en solitari per anar caçant algun biker. Cap al km15 ja n'havia atrapat 2 i el recorregut seguia sent molt trencacames. Puja-baixa constant i combinant corriols i pistes a la perfecció. La cadena de tant en tant es seguia sortint dels plats!! per sort no m'he parat més. A peu de la ultima ascenció he atrapat a 2 bikers més o potser 3. He fet els últims 4km de pujada final, per cert dura de collons!!! amb un biker i he fet tot el possible per seguir-lo. A 2km del cim final hem parat a  l'avituallament i allà hem atrapat un ciclista. Hem seguit junts però a les rampes més m'he escapat. Just al cim un biker reparava la seva roda, quan l'he caçat ha marxat cap a baix com un llampec i no l'he vist fins a meta. Ha estat una baixada vertiginosa i molt revirada, plena de pedres però espectacular. Està més neta que l'any passat i l'he fet molt més ràpid. En definitiva en 9minuts ja èrem creuant la meta i per sorpresa meva en 3a posició.  
2h16m48s - 3er a 4min 35s del primer classificat Natali Estguez
36km 1100m asc a 16,2km/h
Aviat publicaran fotos desde l'organització!!!
Aquesta colla de Maià enguany ens han tornat a deixar flipats amb el recorregut i els corriols de què disposen. Un entorn de BTT brutal!!! Gracies pels Ous, la funda de rodes i la bona estona que hem passat!!
Salut i a pedalar!!!

1 comentari:

Marc Olivet ha dit...

Moltes felicitats Jordi per la cursa!! Ja has pujat uns quans escalons a la classificació, l'any quevé només tenen queden un parell!!
Ens veiem Crack!!