diumenge, 16 de desembre del 2012

PEDALA PER LA MARATÓ de TV3 2012. ANGLÈS-LA CELLERA DE TER


A les poblacions de La Cellera de ter i Anglès s'hi ha realitzat una pedalada en BTT per col·laborar amb la MARATÓ de TV3. Sota l'organitzacó del Club Ciclista de la Cellera, el  Club Ciclista la Selva i la col·laboració de la botiga de bicis EVO BIKES ANGLÈS i els Ajuntaments hem pedalat per una bona causa. 
La pedalada ha consitit en un recorregut suau i molt agradable. Tothom hi tenia cabuda on la única complicació era el pas de pujada del Pasteral. Hem sortit des del pavelló d'Anglès a les 9:45 per ajuntar-nos amb la gent de la Cellera de Ter. A l'Ajuntament hem fet la foto de família. 
Feia molt de goig veure tants bikers vestits amb el maillot creat per a la ocasió. A moltes poblacions de Catalunya s'hi han realitzat diferent actes ciclistes, els podeu veure "aquí".
Seguit hem pedalat direcció Amer passant per el Pasteral, Amer, Sant Julià de Llor, Bonmatí per arribar de nou a Anglès. 

Al arribar al final de ruta també s'hi ha fet una darrera foto de família i per acabar l'acte ens esperava un magnífic pica-pica.
Ha estat un matí esplendit d'esport, natura i gran companyia. Gràcies a la colla d'Angles i la Cellera ja mencionada s'ha pogut col·laborar i difrutar de la mountain bike. També gràcies a ells tothom hi ha tingut cabuda i han sabut organitzar un acte en temps record i amb molt bona nota. Gràcies també per l'esforç.



TRUQUEU!!!!! 905 11 50 50 diu molt de tu!!


video creat per Josep Boada:

Salut i a pedalar!!!