diumenge, 14 de novembre del 2010

IX COPA GIRONINA BTT (6a-St Martí Vell) 14/11/10

QUE SEGUEIXIN ELS GRANS MATINS DE MOUNTAIN BIKE!!!!!
Com estic disfrutant a la COPA GIRONINA...buff circuits forestals de pur btt ,on cada recorregut no té res a veure amb l'altre... circuits de 20km (la volta curta) que s'adapten molt bé al meu nivell i que gràcies a la CONSTÀNCIA i als CONCELLS de l'equip RADIKALBIKES vaig millorant a poc a poc. Avui tocava St. Martí Vell, un recorregut que ja coneixia... l'havia visitat entre setmana i m'ha anat de "perlas!"... casi tot pista forestal, amb 2 pujades molt fortes clarament diferenciades i 2 baixades sense cap dificultat que la de tirar a fondu, només algun petit descans entremig en forma de planer per recuperar...

La sortida de nou un desastre en forma d'organització a càrrerc del mestre Moradell, ha endarrerit la prova molts minuts... ell sol s'ofega entre els bikers!!!! he sortit el 10 en parrilla, i ha fet que desde el inici ja tinguès bones posicions... i a còrre!!!!!! a la meitat de la primera pujada he atrapat en Carlos Teo (que avui no li ha anat gaire bé 4rt) i en Xevi Ferrer jr. que hem anat junts fins al final de la primera baixada, allà s'acostava també l'Alex (avui 2on!! bé nanu) però tenia força i la segona pujada he volgut apretar força i he seguit el infantil Josep i he marxat. per sorpresa de mi... a mitja pujada veig en Jordi Serrats (avui amb els ESPLAI) que reculava... ostres!!! mala sort per ell amb problemes amb un PEDAL, en aquests moments ja començo a pensar que potser tinc podi... ànims a l'abituallament de Xevier Ferrer i a fondo per acabar la pujada forta del circuit!! a dalt atrapo un M50 i enfilo la baixada sense por a per totes com mai, sabia que darrera apretarien fort a la baixada i no es lo meu, era probable veure'ls adelantant-me!!! a mitja baixada trobo, l'Esparraguera que amablement em deixa passar i un ciclista POPULAR (que ho ha fet de conya avui) però al km final em tornen a caçar, pagava l'esforç final...

(foto cedida per Carlos Teodoro)
Però entro per sorpresa de mi 1er ESPLAI... just a 40 segons entra l'Alex, poc darrere el Javi Gomez... ueeeee, GENIAL!!
CLASSIFICACIONS:
St Martí Vell
(cliqueu per veure-les)
1er ESPLAI, 3er GENERAL 20km, 0h59m30, 550m asc

campionat Copa Gironina (cliqueu per veure-les)
2on ESPLAI, 9é GENERAL



FOTOS!!! "aquí" propietat de CARLOS TEODORO

Felicito l'ORGANITZACIÓ per part de portalgavarres tot un plaer fer curses així!!!

la propera St. Feliu de Guixols...
Salut i a pedalar!!

8 comentaris:

Paco ha dit...

Enhorabona Jordi...!!!Moltes felicitacions..!! Aquest any estas fet un crak..!!! Que segueixi la ratxa..!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci Paco... és com si cada dia pujes un esglaó... mica en mica anem pillant el puntillo a l'"asunto"!!!! moltes gràcies estic molt content!!!

Albert Busquets ha dit...

Jordi ets un crack!!! llàstima de no poder haver estat per qui avui, els simptomes de grip i la lumbalgia hem donen pel cul! felicitats per la victòria.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

ALBERT..un pena que no estiguessim TOTS... a vere si et millores quan abans millor i pots tornar x la COPA...ANIMS!!! i GRÀCIES!!

Ramon Lozano ha dit...

Enhorabona crack!
Aixo et dona molta confiança y motivacio!!
Ara entrena fort que l'any que be a elit e!!!!
Fins aviat

Marc Olivet ha dit...

Nosé que dir apart de xapó!!!
Ara a treballar més que mai per seguir tenint bon resultats!!
Felicitats!!

Anònim ha dit...

Enorabuena Jordi eres un campeon cada dia estas mas fuertisimo.Saludos Josep

jORDi BAUTiSTA ha dit...

MERCI RAMÓN!!!si comfiança a tope!!!!adrenalina pels núvols....merci!!
MARC, Josep... merci!!!a seguir igual!!!mercI!