dijous, 28 d’abril del 2011

ORBEA MONEGROS 29ER 2011 "Ens veiem a la sortida"


Falten menys de 2 dies pel que serà una de les aventures més dures de l'any, pendre part i finalitzar la marató dels Monegros. 119km sobre una btt. La carrera la disputaré amb calma, dossificant el menjar i el beure, ho aconseguiré?. No s'espera calor i si plujes, per tant un punt duresa diferent, que no agraeixo.
Dorsals: recollida el divendres (de 18 a 21h) i dissabte (de 9 a 13h)
Sortida: a les 13:30h Tot aquell que no efectui la sortida pels sensors de xip a l'hora indicada, no se li computarà el seu tiemps final. Com ja es va efectuar el passat any, hem establert una parrilla de Sortida, conforme els 100 primers classificats de l'any anterior. A respectives persones se'ls ha comunicat personalment via mail. Aquell biker, amb dret a entrar a parrilla i que no es trobi a la mateixa, amb 30min d'antelació, perdrà el seu dret a entrar en ella.
reglament de la prova "aquí"
Llistat de inscrits "aquí"
Marcatge: com és habitual, el marcatje del recorregut es realitzarà, amb fletxes de calç a terra i fletxes de color groc fluorescent inclús cinta Orbea. Cada 5 kilómetres, es colocaran punts kilomètrics. Quan veiem una línea tallant un camí, significarà que NO hem de pendre aquesta pista. Important, No deixar-nos portar pels corredores que ens precedeixen. Si un s'equivoca, ens equivocarem tots. Els punts kilomètrics GROC FLUORESCENT corresponen a la MARATÓ. Els que sén de color TARONJA, corresponen a la MITJA MARATÓ.
Avituallaments: A la MARATÓ, trobarem 6 punts d'Avituallament. Els corresponents als punts kilomètrics 45 i 72 són líquidos i els corresponents als punts kilomètrics 31, 60, 86 i 103 sòlids i líquidos. No cal dir de no llençar les deixalles al terra, us preguem que penseu en els companys que venen per darrere nostre, a l'hora de menjar i beure.
La previsió meteorològica Orbea Monegros 29er. Nubes y lluviaés de condicions adverses, per tant haurem d'estar preparats per dur roba d'aigua i abric, i contemplar aquesta circumstància pel transcurs de la prova.
Telèfons d'incidències: Per a temes urgents "un cop iniciada la prova, hem establert un número de telèfon de contacte amb l'organizació: 607 199 136. Per a casos extrems, accidents greus, situacions de primera necessitat facilitarem el telèfon d'urgències de la Creu Roja de Huesca: 974 222 222

ENS VEIEM A LA SORTIDA!!!! dorsal 2697!!!!

Objectiu: ACABAR!!!!!!!

Salut i a pedalar!!!