dissabte, 4 de juny del 2011

Gran Premi Massi COPA CATALANA. Lliçà d'Amunt 04/06/11

Matí passat per aigua. El reconeixement d'avui dissabte m'ha servit per fer-me 5 centims del que serà el traçat de demà a la cursa.
Tot-hi nomès fer 2 voltes (...i no senceres) les sensacions per demà són prou bones. Restarem a l'espera de si no plou gaire més.
M'he trobat una circuit divertit i molt tècnic. Una pujada exigent d'inici ens porta a la part alta on hi tenim un bosc molt revirat, enllaça per caminets amb altres camps on segueiamb corbés molt tancades i molts canvis bruscos de desnivell. També travessem algun camp. Hi ha 2 pujades més llargues que les demès, una al inici i l'altre al mig del circuit. No tenen gaire durada. És un traçat puja i baixa. Sobretot tècnic en la part final. La mala sort ha estat que en la segona volta ha caigut un aiguat impresionant, el circuit mitjanament sec que teniem s'anava empapant d'aigua, al igual que jo.... i cada cop s'enganxaven a terra més les rodes. No hi havia molt fang però si segueix plovent algunes parts si en tindran. La zona de bosc es de terra tova no s'enfanga molt, les pistes tenen sorrà i en alguna part si es fa bassa.
He tornat cap al cotxe i esperar que parés. No ha parat al cap de casi 1h, deixant el recorregut molt moll. He decidit no tornar-hi.
Sort demà a tots... TRAMUNTBIKE, Gp MASSI, CAPMANY...SORT!!
Salut i a Pedalar!!

4 comentaris:

Xevi COMAS ha dit...

Jordi,

Espero que tinguis sort demà amb el temps. Igual que jo, doncs demà m'espera la tramunbike... a veure que hi trobem per allí.
Jo avui he sortit per St.Miquel i el temps ha aguantat, però per demà ja estic creuant els dits fa hores!!!

Salut!!!
Xevi.

jORDi BAUTiSTA ha dit...

No estaria de més.... posar un ciri a la verge pq no plogui...jijij saps algun ritual per allunyar-la...sino?
SORT NANU!!! pedals a tope!!!

Josep ha dit...

Sort per dema Jordi.Salut

jORDi BAUTiSTA ha dit...

merci Josep!!!