diumenge, 13 de novembre de 2011

9ª Pedalada i Copa Gironina AMER 2011

Un CATÀSTROFE!! El temps ha transformat el recorregut d'Amer en un autèntic infern.
Qui em diria ahir, quan preparava el material per avui, que seria un espectacle tant dur... sí 1200m d'ascensió i 35km d'autèntic btt per les muntanyes "Tramunbike" no són res de l'altre món (un plaer pedalar per aquells corriols tècnics) però la duresa ja la posa el nostre ritme, no calia un sobreesforç pel fangueix extra. Això és el que tenim i el que hi ha, sinó a posar-hi fulles.

Les sensacions eren bones i tot estava al seu lloc, l'eufòria estava pels núvols... si aquets mateixos núvols que ens han descarregat just prendre la sortida a les 9:30. En menys d'un minut ja estàvem xops i les cames no volien seguir el ritme dels rivals. Els primers metres d'ascensió no tenia força i la gent s'escapava. No esperava mullar-me i menys trobar un traçat tant relliscós. Em costava molt pedalar fort, però al cim de la primera pujada m'he animat i desitjava en els corriols de baixada guanyava terreny... ha estat pitjor. He decidit treure'm le ulleres ja que no veia tres en un burro, doncs baixant m'ha passat fins i tot els que no han vingut!!! He perdut la referència del gps ja que també volia fallar-me avui, no volia calcular res bé. Desmotivat, sense veure gaire per la pluja i les esqutixades nomès volia acabar. Coneixia el recorregut i la última ascensió era la bomba... Just abans de l'última ascensió de 5km creia que la meva escassa resistència em faria pujar fins d'alt sense problemes i podria acabar amb millors sensacions. Doncs ha vingut el pitjor... les cames em fallaven, volia còrrer més del que podia i m'he fos, la culpa les pujades tant dures i el fang. Les he hagut de fer a peu. Un cop a dalt m'he felicitat per arrivar-hi i estava disposat a baixar fins a meta com un llampec... doncs "va ser que no!!" els frens han dit prou i al primer revolt casi em mato, no duia frens... i apa casi la totalitat dels 3km de baixada a peu... ara a descansar i veure que estem fent malament perquè vaig de mal en pitjor.

Una cosa si tinc clara... orgullós de finalitzar una prova tant dura, superant el temps, la mecànica i a mi mateix...
Classificacions oficials 13/11/11
ELIT: 7é de 8 / GENERAL: 34é de 46
2h52min35s a 52min03s del 1er classificat Oriol Colomé
CLASSIFICACIONS VOLTA LLARGA , VOLTA CURTA
i POPULAR
Quin desastre!!!
www.ciclisme.cat
Oblidava agraïr al organitzador la bona feina, no ha estat fàcil. Bona samarreta, bon esmorzar... pel futur esperem tenir una millor meteorologia.

Salut i a pedalar!!!

3 comentaris:

Albert Busquets ha dit...

quin crack! Bauti dos carreres més i a descansar uns quants i MERESCUTS dies. Després tot torna a la normalitat!

Albert Busquets ha dit...

Per cert, felicitats, 6º del campionat, sense fer soroll, però amb una regularitat impressionant!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci Albert, quin fart d'arrastrar-me sobre la bici... Però estic aprenent molt, fai molts errors però algun dia serviran per algo!!!