dilluns, 7 de maig del 2012

TERRA DE REMENCES 2012, JA HI SOM!!!

El diumenge 13 de Maig ja el tenim a tocar!!
Cita important pels amants de la bicicleta de carretera!!
maillot 2012
Molts companys de Girona (Radikalbikes), Anglès (a.c la Selva) i entre d'altres amics serem a la marxa cicloesportiva de l'any. Enguany tocava fer la ruta llarga... però nois, serà que NO ja que aquesta setmana treballo de nits i no estaré en condicions de fer-ho bé. La majoria estan inscrits a la volta LLARGA (175km) però jo em decanto per la VOLTA CURTA de 95km. Com sempre el recorregut és senzill amb 2 ports molt assequibles: CAPSACOSTA i CANES, però el kilometratge ens pasaran factura.El repte és important: aconseguir Or. L'any aterior, i únic que he participat, vaig aconseguir un magnífic registre de 2h 49min 1s DIPLOMA D'OR. No arribo en la condició fisica de l'any passat, però el repte esta servit!!!
Diploma d'Or: 2h 55min
Diploma argent: 3h 10min
Diploma bronze: +3h 10min.
El recorregut el tenim al cap i tot és a lloc per iniciar la cursa, finsitot la nutrició esportiva: powerbar i vicsports ens dona la clau:
Ja som a la setmana REMENCES, disabte de 17h a 20h a formalitzar la inscripció, descansar i a tope per DIUMENGE. 3000ciclistes per terres de la Garrotxa!!!! Gaaaaaassss
Salut i a pedalar!!!