diumenge, 9 de setembre del 2012

3a TRENKACAMES. ANGLÈS. marxa btt i marxa a peu

TRENKACAMES. UNA MARXA PER GAUDIR PATINT!!!
Més de 150 esbojarrats, entre ciclistes i corredors de muntanya, érem a Anglès per passar el matí suant. Cadascú al seu ritme, tots fins a l'últim hem patit de valent. A la graella de sortida molta gent coneguda de les curses, i molt de nivell. Gent del Tomàs Bellès com Gerard Álvarez, Sub23 de nivell. Cracks com el junior Jordi Quintanas. De RADIKALBIKES Xavier Ferrer, Jose Fernández, Marc Vila, Albert Oller, Albert Busquets, Joan Mas. Mítics de les curses com Pere Sanchez, entre d'altres. Han creat una marxa molt maca. 
Els bikers de la curta han fet un circuit molt guapo, que ha guanyat Albert Busquets. Els de la Llarga hem pujat fins a l'Ermita de Sta. Bàrbara acumulant 1200m asc. El primer classificat ha tardat 1h48min. Els corredors de muntanya han fet a peu el traçat de la curta de btt. Fins hi tot els mes bojos han fet a peu el circuit llarg de BTT tardant poc més de 3h 8min. A l'arribada tots coincidíem que els circuits eren molt guapos, i que aquesta marxa comença a ser una que s'ha de fer cada any!! També destacar el gran ambient que hem tingut a diferents punts del recorrgut amb molta gent animant com si fos el Tour de france jeje. sobretot al cim de Sta. Bàrbara. A l'organització només li podem posar un 10, no ha faltat res, beguda i menjar a dojo... i per arrodonir un detall en forma de samarreta. felicitats!!
Pel que fa el tema personal ha estat una marxa per recordar, m'ho he passat genial baixant i he acabat molt satisfet de com responia a les pujades. He tardat 2h 9min, que a falta de classificació final estava en 15 posició general. He passat per Sta. Bàrbara en 14 posició i baixant només m'ha passat un noi del cc. Farners. 
Gran temps per mi ja que cada dia començo a pedalar més fort. Desprès de l'estiu costa tornar a tenir ritme. Però avui ha estat un dia dels que he donat 100% de mi i en alguns casos potser 110%. Molt content de com vaig agafant ritme
FOTOS CORTESIA DEL MEU PARE ANTONI BAUTISTA. FOTOS DE LA CURSA BTT I A PEU

En breu al blog TRENKACAMES s'hi trobaran moltes més FOTOS i les CLASSIFICACIONS BTT i PEU.
Llàstima que ara hem d'esperar 365dies més per poder fer una TRENKACAMES més.

ATENCIÓ: amb la gent que publica el track, hem passat per finques privades que no estan permeses de passar durant l'any, es demana que no es publiqui el track per evitar passar-hi. Hi ha hagut problemes amb els propietaris. Perdoneu les molèsties.

En XAVI ha fet una gran Crònica!!!
Una altre Crònica d'Albert Roura aquí
Salut i a pedalar!!