dimarts, 26 de març de 2013

24 de març del 2013 "XVIII MARXA BTT CONCA DEL DARÓ

MARXA MULTITUDINARIA i jo cap a la volta curta
Felicitar a l'organització que enguany també ha aconseguit reunir una gran quantitat de bikers. I és que és clarament la marxa amb més empenta del moment. Hi ha gran ambient, hi ha bons recorreguts que fan passar un gran matí de btt. També hi ha regals, esmorzar i això agrada.
foto propietat d'AGUS JAIME
De bon matí ja es respirava ambient de festa i tot era propici per una gran pedalada. El temps aguantava i això era important, no feia fred i s'agraïa. Es va donar el tret de sortida i bruuuuum a mil per hora direcció a les gavarres. Sort que era neutralitzat!!! carai neutralitzat a 40km/h deunidó. Vaig sortir a fondo, com vaig poder. De mica en mica m'anava situant a lloc a les primeres ascensions. Duia un ritme prou bo. La primera baixada a fondo fins que en un creuament vaig dubtar i em vaig fotre d'oros. Veníem de baixada i al punt km9 hi havia una bifurcació cap a la dreta, ja que recte hi havia una gran bassa. Les marques anaven a la dreta, però per sorpresa de mi tots anaven recte. No sabia que carai passava ja que la continuació del recorregut no es veia. Vaig frenar i dubtava si seguir les marques o mullar-me. I al decidir anar cap a la dreta vaig girar sobre unes pedres i pum, una voltereta. Per sort res, al principi dolorit dels genolls. Caiguda tonta. Cal dir que si hi ha un recorregut marcat segui-lo si us plau. No culpo la caiguda a ningú sinó a mi, però el malentès hi era. Desprès de la bassa hi havia un cotxe amb gent. No sé si era un control però hauria estat bé que si ho era estès a la zona conflictiva. Desprès d'uns minuts de situar-me vaig decidir seguir... però amb poques ganes vaig decidir fer la volta curta. Els copa a la tíbia i als genolls em passarien factura segur.
Va ser l'excusa perfecta desprès d'una setmana amb més de 250km. Feia molt de temps que no feia una marxa curta, i m'ha semblat estrany i tot. Vaig tardar 1h15min, va anar molt bé per dutxar-me amb aigua calenta i e esmorzar tranquil·lament abans no vinguessin els 500 bikers.
foto propietat d'AGUS JAIME
CLASSIFICACIONS 2013
Aquí podreu trobar unes genials fotos del meu pare que ha vingut a la primera ascensió:
GRACIES!!! cliqueu l'enllaç o la FOTO

Salut i a pedalar!!!