dilluns, 8 d’abril del 2013

6ª NYERRABIKE 07/04/2013

ESPECTACULAR NYERRABIKE 2013 A LES PLANES D'HOSTOLES
El club ciclista Vall d'Hostoles ens va preparar una marxa popular feta a mida pels que estimen l'esport, la natura i sobretot la mountain bike. L'únic objectiu de la jornada era que tothom gaudis i s'ho pasés d'allò més bé pels camins i corriols de la zona. Per la meva part ho van aconseguir!!
foto propietat de l'organització
He pujat a pedalar a les Planes d'Hostoles fins a 9 ocasions, la primera el 18/01/2009 a la II edició de la marxa, també les edicions V al 2012 i VI (enguany) , en 3 ocasions per entrenar i córrer l'OPEN BMW. La resta com a lleure. Doncs en l'edició 2013 és quan he xalat més i on he trobat una combinació de camins, pistes i corriols que més m'ha impressionat. La majoria dels trams ja els coneixia però la forma en que hem enllaçat uns i altre m'ha semblat perfecte. I és que aquesta zona ja s'ha convertit en la millor per gaudir de la btt. No és exagerar quan diuen aquí s'hi troben els millors corriols de Catalunya.
foto propietat de l'organització
Doncs va ser un matí de btt molt gratificant, no va fer fred, vam pedalar fins 28 increïbles kms. El meu temps segons el Garmin va ser 1h 58'17" i 914m asc. Les classificacions no les han publicat tot hi que no és el més important. Però cal dir que hi havia diners en joc. Els tres classificats obtenien trofeu i diners en metàl·lic. També cal destacar la increïble línia d'arribada amb un marcador gegant. Els de la btt no estem acostumats a superar la meta en aquestes condicions, amb estora vermella fins i tot. Doncs calculo que devia entrar entre el 4 i 6. L'organització em va dir el 7 però crec que algun corredor es va perdre i algun va tenir averia. L'altre tema va ser el marcatge del recorregut, en general va estar molt ben marcat, excepte un creuament al càmping, que no existia. Segurament algun borratxo la va arrencar. També hauria agraït algunes cintes més, sobretot passat la carretera de les Encies, ja que en ocasions passava força estona sense veure cintes. En generl tot molt bé. D'obsequi vam rebre un gorro, uns mitjons i un gran esmorzar!! perfecte!!
ja disponibles les CLASSIFICACIONS posicó 7!!
Es poden trobar FOTOS AL FACEBOOK DEL ClubCiclista Vall d'Hostoles
Aquí tenim el sorprenent recorregut 2013:

Enhorabona per la marxa i fins la propera nois!!
Salut i a pedalar!!!
PD: voleu recordar l'edició 2012? doncs clicar al següent ellaç
http://bautijordi.blogspot.com.es/2012/04/5a-nyerrabike-les-planes-dhostoles.html

1 comentari:

Anònim ha dit...

Des del Club Ciclista Vall d'Hostoles et volem agrair aquest escrit que ens has dedicat!es increible!i estem super contents de que hagis difrutat del nostre entorn, i continuarem treballant per anar millorant perquè l'any vinent pogueu disfrutar igual o millor de la Nyerrabike!moltíssimes gràcies i esperem veurens l'any vinent!

Club Ciclista Vall d'Hostoles