diumenge, 12 de maig del 2013

8ª Marxa Popular BTT Vilablareix - 2013 FOTOS/HISTÒRIA

Hi ha poques marxes com la de Vilablareix. 
Centenars de bikers ens hem unit a la festa. Tanta gentada que hi ha hagut espectaculars cues tant a la recollida de dorsals com a l'entrega de l'esmorzar-obsequis. Obsequis en plural, ja que per 10€ hem arreplegat samarreta, manguitos, descomptes, caldo, suc... i molt més. Que fàcil és tenir la gent contenta amb alguns detalls. Però no tot acaba aquí s'han mogut molt per tenir centenars de regals en forma de sorteig, on al menda li ha tocat un fabulós weekend en casa rural!! MAS MITJAVILA GRÀCIES!!
Una marxa a l'estil cursa que ha estat genial. Sense escalfar ni un minut m'he col·locat a sota l'arc amb ganes de pedalar. No esperava tenir el millor dia notava sensacions de cames carregades, però ha estat un flipe i  en 5km ja no he notat res. Des del tret de sortida no he parat fins a meta. 37km amb 1000m asc en un recorregut trencacames.
De menys a més, com sempre, hem anat sortejant els puja/baixa de la zona de Vilablareix, Bescanó i crec que Mas Llunès potser? he trobat un recorregut que s'adapta molt bé a mi. Amb moltes zones tècniques i revirades que m'agraden i pujades d'infart. I és que cada dia baixo millor, i pujar potser també. La Scott ha anat bé i no hem pres mal. Durant la cursa no he anat mai sol, sempre amb dures batalles amb companys de curses: en Josep, Toni, Ivan, entre d'altres. Ha estat molt divertit. Fins al final on me l'han fotut als últims 200m jeje ai Josep
Al final 1h 57min que han passat volant, també una mitja de velocitat molt alta: 19km/h. No estic acostumat a fer mitges tant altes el circuit era més ràpid del que semblava.
Una colla 3xhora amb ganes de treballar, de fer gaudir, demostrar uns valors i potser encara fer algun caler han organitzat una marxa que s'hi ha d'anar. He estat 2 anys sense venir i és que coincideix amb una mítica de carretera: Terra de Remences. Ja és mala pata! Tot hi això érem molts a Vilablareix i aquests nois crec que han estat a l'altura. ENHORABONA molt complicat dur a terme tot això. L'any vinent milloraran els error, segur!
Per acabar els records que quedaran per sempre: les genials fotos del pare. Antoni Bautista i la seva càmera immortalitzen els millors moments. Gaudiu-les:  (cliqueu la foto de sota)
La marxa llarga l'ha guanyat Ramon Lozano en 1h 40' seguit de Jordi Camps. FELICITATS!!
Al final de la jornada la bici cap RADIKALBIKES amb en Joan que la cuidarà molt i la deixarà al 100%
Salut i a pedalar!!!