dijous, 10 de juny del 2010

Què farem aquest cap de setmana 12/13 de JUNY?

DISSABTE 12 de JUNY
estaré al .:5e OPEN BTT MONTMELÓ::. juntament amb en Marc, en Xesco i en Ferna... ens desplaçarem a Montneló
Característiques: Pedalada de muntanya curta però exigent. Pujada per la zona de Can Buscarons de Montornès i recorregut per les pistes de la Serralada litoral de Santa Maria de Martorelles i Sant Fost. Tornada a Montmeló per la llera del riu. I per a finalitzar, volta al Circuit de Catalunya.


INSCRIPCIONS (fins demà divendres 11 juny)
http://www.albecam.com/_cat/index.php?option=com_crono&action=init&Itemid=33

DIUMENGE 13 JUNY
Estaré a la prova de BTT de l'IRONTRAIL LES MEDES a l'ESTARTIT!!



Segona edició del IronTrail Les Medes-Premi Lurbel, una triatló cross de característiques similars a les proves Xterra, però amb l'atractiu d'uns circuits molt tècnics i exigents, en un entorn molt salvatge.
Amb novetats i com sempre un format innovador: sense transicions, 3 sortides independents una per cada prova, converteix aquesta competició en única, aixó la fa encara més dura pel ritme de cursa.
Una competició pels amants dels reptes més durs, o qui vulgui pot competir en la prova o proves de la seva especialitat: Natació 1.800 metres, cursa Trail 12'5 km, Mtb 15 km, però això no donarà dret a optar al premi de la General. Si optaran a els premis que ofereix el patrocinador de cada prova .
Els circuits transcorren dintre del Espai Natural de les Illes Medes i el Massís del Montgrí, un territori espectacular.

Salut i a pedalar!!!
Anims David...com sempre endavant!!!