dimarts, 12 d’octubre del 2010

3a ETAPA 6a VOLTA A MENORCA 2010 (Ferreries-Alaior)

Buaaaaaa quina ETAPAAAA!!!!
Sense dubte la millor de les 3 etapes a Menorca... de Ferreries a Alaior 55km 1050m asc en 3h34min a 15,6km/h , de nou he entrant en el primer grup de 20 ciclistes en un "sprint" en pujada de 150m amb el 6% de desnivell. En Sergi ha aparegut 5 min més tard degut a una punxada a la roda darrera en el km 40, quan ens trobavem a la cala S'heredat des Duc (dic quan ens trobavem perque anavem tota l'etapa junts). L'Edu, amb problemes amb el canvi, ha entrat 10 min més tard... els mecanics no han pugut sol·lucionar l'averia i ha hagut de fer l'etapa en un ritme, que no és el que voldria.

Per iniciar l'etapa hem hagut de fer 8km desde l'hotel a la sortida Ferreries. Ens ha servit d'escalfament. L'etapa ha estat la més maca de fer per la quantitat de corriols i camins en zones forestals totalment verges, també mes agradable de fer perque els camins no tenien tanta pedra (la mitja ha pogut ser més alta), era l'etapa amb més desnivell i amb trialeres més llargues. Les pujades molt més exigents en diferents trams. No hem vist el mar tantes vegades com les anteriors però hem gaudit dels camps totalment verds. L'avituallament era al km 25 a Son Bou, bonica zona costera on les onades trencaven amb força a la sorra. Aquí ens hem ajuntat amb l'Edu i hem sortit junts uns kms fins a separar-nos (tenia problemes amb el canvi), una pujada de mes de 2km ha fet que atrapessim el grup davanter (amb "ses vaques") que no haviem vist avui, (bé, si a la sortida) duien un ritme infernal, a la cala S'heredat des Duc, km40, en Sergi ha punxat i ens hem separat, això ha fet que em quedes sol, i al últim agrupament a 6km de meta he atrapat els primers... La darrera ascenció ha estat molt dura i m'he tornat a separar un xic, però les ràpides pistes que duien a Alaior (fent relleus) hem atrapat el grup que ha afluixat a l'entrada del poble... la meta ha estat en pujada en un bonic sprint on els més ràpids han sortit a la foto!!!

Destacar que l'Edu sortia al diari "es menorca" en una foto molt xula a la 2a etapa!!! i que per tornar a l'hotel hem hagut de marcar-nos 9,5 km més. Recomanem l'experiència totalment!!!!

Algunes fotos...


RESUM: 210km 3000m asc 12h 36min!!!!!

Salut i apedalar!!!

3 comentaris:

Moi Llenas ha dit...

felicitats company!!!

Jordi Marina ha dit...

Una altre al sac!!!

Felicitats!!!

Bona crònica i millors fotos!!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Moltes GRACIES!!!!
us recomano l'experiència TOTALMENT, durant l'any no es pot circular per tota la illa (MOLTES ZONES PRIVADES) i per tant en dies com aquestos s'ha d'aprofitar poder visitar zones totalment verges.