diumenge, 31 d’octubre del 2010

IX COPA GIRONINA BTT (4a-Castell-Platja D'Aro) 31/10/10

VISCA LA PLUJA!!!!!! Gran cursa sobre el fang...

...gran cursa marcada per la intensa pluja a l'inici d'aquesta que, juntament amb la caiguda durant la nit, ens ha deixat un circuit tou i fangós que ha posat un tó èpic a la carrera... per no dir més duresa... 8a posició GENERAL i 3er ESPLAI que per mi ja és una VICTORIA en tota regla... he disfrutat molt del duríssim recorregut de Castell d'Aro, on constava de 2 fortes i molt llargues pujades i dos baixades tècniques de corriol casi en la seva totalitat.

He sortit super fluix, tranquil, sense pressa i en les darreres posicions. És el que volia... sabia que teniem molta pujada per davant i no em volia desgastar. La ideia era tenir un ritme de menys a més i apretar més tard amb més força... sense deixar passar molts minuts clar... La primera pujada com dic he anat suau, al camp de golf ja apretava més, quan entro al primer corriol... MALA SORT per l'Alex que el trobo amb la roda punxada..."quina mala pata!" la baixada següent he apretat de nou... eren uns corriols xulissims per disfrutar com un nen!!! aprop de Santa Cristina tocava tornar a pujar al Mas Nou, era una durissima pujada amb unes rampes de +20% que m'ha deixat molt tocat... havia de gestionar be les poques forces que tenia...que dur! en aquesta m'han passat els 4primers de la llarga. Al arribar a dalt una mica de pista en baixada i de cop corriol molt tècnic fins a baix... durant la baixada he dubtat de si era la direcció correcte ja que les cintes eren un pèl separades entre si. També m'ha passat una mica com a Maçanet ... que la última baixada tècnica vaig perdre molt temps, però aquí no ha estat tant gracies a la diferencia que he fet a la pujada. Acabo molt content d'avui per la cursa tant complerta que he fet. Felicito a la organització del CLUB PLATJA D'ARO per la gran organització i a TOT L'EQUIP RADIKALBIKES per la gran quantitat de PODIS avui a Castell d'Aro.

CLASSIFICACIONS:
Castell-Platja d'Aro (cliqueu per veure-les)
3er ESPLAI, 8é GENERAL 20km, 1h17m, 636m asc, 176ppm mitjana
campionat Copa Gironina (cliqueu per veure-les)
4rt ESPLAI, 13é GENERAL



TOTES LES FOTOS.. del meu pare que ha aguantat la pluja com un CAMPIÓ, GRACIES!!!

La Propera AMER...
Salut i a Pedalar!!

10 comentaris:

EDU ha dit...

FELICITATS JORDI!!!!!
com veus tot l esforç porta la seva recompensa!!!!

Paco ha dit...

Enhorabona Jordi...!!!
Estas fort aquest any..!!!
Salut i força.!!

Anònim ha dit...

enhorabona a tu pel podi, i gràcies al teu pare per aguantar sota la pluja per fer fotos......

jORDi BAUTiSTA ha dit...

MOLTES GRACIES EDU, PACO, BENI!!!!
mica en mica anem més de pressaaaaa i cada cop acabo més content!!!
Salut campions!!!

Anònim ha dit...

Enhorabuena por el podium y felicita a tu padre por las fotos tan bien paridas.Saluts Josep

Xavi ha dit...

Ei Jordi, sóc aquell noi que t'he cridat al final de la segona pujada llarga. A l'avituallament! Ostres, tu quan t'he vist m'ha semblat que eres tu per les fotos del bloc. jajajaj...quina gràcia! Veig que t'ha agradat la cursa, els de l'organització estàvem cagats quan ha començat a diluviar. I a la tarda aquel sol... és ben bé... què hi farem. Si us heu divertit això és l'important. Felicitats per la classificació!

Marc Olivet ha dit...

Hola Jordi, moltes felicitats per la constancia!!
Noi si miro la progressió que estas fent...dintre poc en el lloc més alt del podi!!
P.d. A celebraro a barraques!!

Nava ha dit...

Et felicito Jordi pel teu podi, gran cursa a Castell d'Aro, amb recorregut 10 que collons!! quan tot surt be amb la pluja va de conya, ara, segur que a molts li ha fet patir de collons, je, je. Continua aixis !!

Nava ha dit...

Et felicito per el podi, Jordi. Gran curse a Castell d'Aro si senyor !! per cert jo la vaig fer a la tarda amb un Sol esplèndid i vaig veure lo maca que era, edemes lo dura que era també, je je, segueix aixis !!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Gracies Josep...
Xavi...ja he notat que em cridaven...jijij VISCA EL BLOG...no sabia que eres tu però si he arribat a dubtar-ho. Molt bé el circuit, el record de la samarreta, la organització perfecte, el temps al inici...doncs no s'hi pot fer res...a més ja ens mola que estigui moll el circuit..es una passada...lu dolent es ja començar molls...hem tingut sort que ha parat la pluja i l'esmorzar s'ha fet en condicions...el meu resultat...doncs fruit que he tingut un gran dia, he disfrutat, he tingut sort...i cada cop anem cargolant més!!
Nava...es un recorregut per disfrutar-lo eh!!! que wuai!! quins corriols mes xulos teniu!!!Hem patit però a mi m'ha ant molt bé!!
Marc...ja ho has llegit...vaig tenir un gran dia...però per merits propis...que es el millor!!!
a vere si ens veiem a la propera nanu...
Salut a tots MERCI!!