diumenge, 6 de febrer del 2011

FOTOS I HISTÒRIA DE L'OPEN BTT BMW (1a.Llambilles 06/02/11)

INMILLORABLE inici a de l’ OPEN BTT BMW!!!

Gran matí de pura btt... més de 400 bikers ens hem reunit a la petita població de Llambilles per gaudir de l’IMPRESSIONANT recorregut, la BONISSIMA organització (NO ES CUPLA de l’organització els problemes de la FEDERACIÓ, tots ho sabem) i el temps ESPLÈNDID. Amb aquests arguments i un AMBIENT que fa afició és impossible NO REPETIR a la 2a prova!!!

FOTOS DE LA meva xicota NATÀLIA!!!! moltes Gràcies per l'esforç

més fotos a l blog radikalbikes

CLASSIFICACIÓ VOLTA LLARGA

CLASSIFICACIÓ VOLTA CURTA

CLASSIFICACIÓ POPULAR

la Nàtalia també va immortalitzar la sortida

La història és la següent... he arribat molt aviat per no tenir problemes a l'inscripció, així ha estat... no més tard on les cues per culpa de les llicencies ens han fet endarrerir la prova 30min. Cap problema ja que ha donat més temps a pujar les temperatures...feia molt fred de bon matí. He pogut saludar moltissima gent que ens anem trobant per les marxes/curses. Ja a la sortida disculpes del president Moradell he sortit enmig del gegant pilot de bikers i decidit a tenir un ritme mig que anés còmode i sobretot de menys a més... sempre que les forces duressin...menjat quant tocava i bevent força. Doncs encara he anat a un ritme més alt del que volia i nomès he afluixant clarament el ritme (ès clar) a la dura pujada del 31% pedalables!!! i en un altre part he defallit... a la segona pujada més dura a 10km de meta... no sabia si havia esgotat les forces, m’he refet i he seguit amb les ganes de atrapar en Ferna que anàvem fent la goma. Els 2 últims km patia molt per la mecànica, la cadena estava fatal i el canvi em feia por...per sort amb paciencia he acabat bé. Molt cansat però amb la sensació que en alguns trams podia córrer més. M’ha tret 47 segons, menys d’un minut i el felicito...dur rival jeje. En Xesco ha portat un ritme més lent però gaudint del dur circuit.

2h18min25s - 83e GENERAL de 124 - 27e ELIT de 33 -1020m asc - 36,63km - a 36min 48s del 1er classificat

Els objectius clarament superats i de llarg!!!! M’explico...

No hem pres mal... les poques dificultats de circuit les hem fet a peu ja que en aquetes zones difícils he trobat embús, per mi bé.

Divertir-me... ho fet molt, gran ambient a la sortida i l’arribada, un recorregut que ningú es pot perdre i la meva xicota Natàlia i la seva germana Laura en han fet moltes fotos... seguint-nos fins a 4 posicions de les Gavarres

Millorar dia rere dia... dons SÍ, desprès tants dies sense exigir-me cap esforç he fet millor temps del que creia 2h 18min 25s... i de bon tros... a l’espera de resultats OFICIALS he entrat el 81 de la general...de la CATEGORIA ELIT no ho sé.

Felicito també el nostre crack Marc Trayter pel seu podi i la victòria de Xavier Ferrer jr. en INFANTIL2any i Alex Jaime 1er en INFANTIL 1er any (1era carrera que fa i triomfa...)

Aquí tenim la penya d'anglès... Ferna i Xesco respectivament!!!

Repeteixo i Felicito la GRAN TASCA d'AVUI del l'organització encapçalada per Xevier Ferrer i companyia... espero poder gardir d'altres proves com aquestes. L'esforç dels anteriors 2 mesos de praparació de l'OPEN BMW ha quedat reflectit avui. CHAPEAU!!!

Salut i a Pedalar!!!

PD: més fotos al facebook de zeroflats

6 comentaris:

Moi Llenas ha dit...

felicitats Jordi estas fet una maquina........

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci MOI!!! molt content de disfrutar com ho he fet...la veritat es que hi havia moooolta gent i un gran nivell!!!! espectacular!!

Paco ha dit...

Et felicito Jordi,veig que ja tornes a la carga .. i amb moltes ganes..!!
Jo encara trigaré una mica,però segu que ja ens trobarem..!!
Sort i endavant..!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci PACO!! a vere si ens veiem aviat a les carreres!!!
Si pots t'has d'acostar a veure aquest circuit es ESPECTACULAR!!!!
SALUT!!

Anònim ha dit...

Muy bien Jordi tu subiendo peldaños te felicito Crack,Saludos Josep

jORDi BAUTiSTA ha dit...

gRACIES jOSEP!!!!
estava mirant temps de l'any passat...a la G.P la Selva mateixos km, mateixa altimetria...(més o menys...molt aprox)i tenia un temps entre 8 i 10 minuts més que ara.... estic molt content de la meva lenta progressió... Gracies