diumenge, 20 de febrer del 2011

FOTOS i HISTÒRIA de L'OPEN BTT BMW (3a.Canet d'Adri 20/02/11)

Enfangada històrica la que hem viscut a Canet d'Adri!!!!
És una de les curses que sempre recordarem. No ho farem pels corriols que hi havia, que eren guapissims: macos de pujar i ràpids de baixar, ni per la zona volcànica d'Adri, amb les seves pedres volcàniques... sempre al mig del camí, sinó per les pistes enfangades com mai havia pedalat. Ho participat sobre asfalt, sota una intensa pluja, sobre neu...però mai amb una enfangada històrica.

Molts bikers s'han reunit a Canet d'Adri, tots amb moltes ganes de patir sobre el circuit, i sense por a enfangar-se. Pocs són els que s'han quedat a casa dormint, la intensa pluja dels darrers dies els ha passat una mala jugada. Era un recorregut que coneixia, sort, i m'ha permès administrar les forces des del primer km. Ha estat molt ràpid 29km en 1h 48min 37s a 29min del primer classificat, he registrat una mitja de 16km/h i 850m asc. Teniem 2 llargues pujades notablement dures, la primera l'hem trobat sota el Rocacorba, desprès hem pogut disfrutar de valent amb els corriols de baixada. La segonapujada era a la part mitja del circuit, on degut al fang hem patit el que no està escrit... la roda relliscava molt, s'enganxava a terra com el superglue, marxava del davant, de darrere... saltava fang per tot arreu, les ulleres eren marrons, també les rodes que eren 2 boles de fang i els metres no passaven... ha estat etern. Cal destacar que he fet tota la cursa en companyia de l'Alex Suñer, que en ocasions posava ell el ritme i en altres jo... ha parat alguna vegada i en un "plis-plas" ja el tornava a tenir amb mi! La unica pega que poso avui és la sortida.. no m'ha agradat gens entrar al corriol nomès sortir... ja que l'embut ha estat molt gros... els que estem al darrere hem de fer moooolta cua... hauriem de fer més tros abans d'entrar al bosc... però bé va com va i cadascú que ho faci com pugui.


a l'espera de les CLASSIFICACIONS OFICIALS...
1h48min37s a 29min16s del primer classificat... 22é ELIT de 25 - 70é de la GENERAL de 97 - millorant 9posicions de la millor - 29km
CLASSIFICACIÓ CANET D'ADRI LLARGA "aquí"
CLASSIFICACIÓ CANET D'ADRI CURTA "aquí"
CLASSIFICACIÓ GENERAL CAMPIONAT "aquí" 18é ÉLIT - 71é GENERAL
CLASSIFICACIONS POPULARS CANET D'ADRI "aquí"

Un cop més ens ha visitat el fotograf oficial HistòriesSobreRodes - www.bautijordi.blogspot.com Toni Bautista. Les millors FOTOS i seguit TOTES...

el lado oscuro de Radikalbikes...


el millor box, ai!! el millor mecànic...


Marc Trayter, el nostre campió, els seus concells són or...


Xevi Ferrer Jr... quin crack!!!


Busquets, ai la transmisió...


en Jordi Camps...


En Jose, aquí no aixeca roda?...


En Dafer, vinga fort...


En Lupi...


L'Alex Suñer, avui m'ha fet suar!!!!bufff!!!


en Jordi Puigdevall...


en Pau...


en Joan Mas, company d'entreno el divendres...


en Ramón...


i totes...


La propera i última serà a Les Planes... esperò que sense fang!!! Com estem gaudint de l'Open BTT BMW... quina passada!!!

Salut i a pedalar!!!

1 comentari:

Pere ha dit...

He vingut a veure l'arribada i deu n'hi do quina fila que feieu tots, enfengats de dalt a baix.
Fa uns anys vaig participar en un Cabrerés de 60km de fang. Impresionant!!!

Salut