divendres, 4 de juny del 2010

Què farem aquest cap de setmana 5/6 de JUNY?

DISSABTE 5JUNY

SORTIDA DE CARRETERA... Girona - Cim dels Angels - Madremanya - La Pera - Foixà - Verges - Tor - Albons - L'Escala - Montgó!!!!!!! Si algú te un altre alternativa per arrivar a Montgó s'accepten suggerimets (GRACIES!!). S'espera un matí amb la CR1 molt calorós. . . però amb la recompensa que ens espera la piscina o la platja ( es pot escollir!!!)

DIUMENGE 6JUNY

Estaré de nou a la marxa BTT de BONMATÍ... la 2ªBIKEMATÍ!!!!
Organitzada per l'Associació de Joves de Bonmatí i Sant Julià del Llor. Hi vaig assistir l'any anterior amb en Xesco i la gent d'Anglès i vaig disfrutar molt dels camins i corriols de la zona...algun tram diuen que es el de la TRAMUNTBIKE.
Tal com indica el dibuix consta de 2 recorreguts, un senzill de 15km i més exigent de 30km, 10€ l'inscripció i la sortida a les 9h desde l'envelat de Bonmatí. Enguany s'esperen més assistents i més ambient de festa!!!
Ens hi veiem.
Salut i a pedalar!!
Anims David el camí és molt llarg!! però tu pots!!

5 comentaris:

EDU ha dit...

bones ideeas, espero que disfrutis, jo vaig millor, ja he fet algo de bici, molt poc pel poble uns 9km, tot pla, poc a poc, pero l any que ASCAC.
que vagi be.
salut

jORDi BAUTiSTA ha dit...

sort Edu!!!! Recuperat bé i aviat!!!! Gracies!!!!

Moi Llenas ha dit...

Jordi cuan arrivis a l'escala allo de la 12:30 nosaltres serem al 4 vents fen una cocacola.....el meu telf es 699193129 moi..

jORDi BAUTiSTA ha dit...

okey MOI PRENC NOTA, moltes gracies!!!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

BONES DaGaRKiN...
AL WIKILOC HI HA PENJAT EL TRACK DE L'ANY PASSAT..DIUEN QUE HAN CANVIAT ALGUNS TRAMS...EL QUE ESTÀ CLAR ÉS QUE ÉS TERRITORI BTT!!
ENS VEIEM!!