diumenge, 6 de juny del 2010

MARXA BTT BONMATÍ... la 2ªBIKEMATÍ !!!!

Excel·lent marxa avui a Bonmatí!!!

Un 10 per l'organització!! Un 10 pel recorregut, 100%BTT pur i dur!! Un 10 pel meu temps i les meves sensacions... 5é classificat amb 1h 47min (30Km-982m asc-16.9km/h avr-168ppm) just per darrere de l'Albert Busquets que no vegis com tira!!!! i el paio ha vingut amb bici desde casa!!! yeah! Finalment un 5 justet pel cel... que ha fet la guitza deixant caure un bon ruixat!! deixant el recorregut molt humit, però sense impediments per sortir a donar-ho tot. Més de un centenar de btteros que ens hem reunit per participar al circuit de 30km i 15km!!!

Avui he sortit més suau que les darreres ocasions, això m'ha permès sortir amb menys pulsacions i sense anar tant ofegat... de seguit ja hem format un grup de 3-4 que hem fet un bon ritme. En menys de 10 km ja atrapariem l'albert que s'havia escapat... tota la cursa ja hem anat junts i a un ritme molt alt al que no estic acostumat. però... que comença a ser el meu pa de cada dia...mica en mica tinc més ritme i super constant...que duri!! als km finals ja les forces eren més escases i l'albert ha marxat uns metres (ja no el veia) però al últim km l'he atrapat fins a posar-me al costat...peò al mateix poble ja no podia i ha passat davant meu sota l'arc d'arrivada.
Felicitar al Xavier Ferrer que ha guanyat... i desitjar a l'Associació de Joves de Bonmatí i Sant Julià del Llor que puguin organitzar mes jornades com aquesta. Sort!
Aquí les millors fotos i seguit totes a la diapositiva...


FOTOS

Salut i a pedalar!!
Anims David!!!

4 comentaris:

Albert Busquets ha dit...

q gran!! bones fotos a més amb alta resolució.

el dia era lleig, però ens ho hem passat bé. un bon entreno de cares al caixa del juliol.

al final he arribat a casa com un anec, tot moll!!

ens veiem a la pròxima --> foncoberta?

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Ei nanu...!!! molt bona avui!!! llàstima de la remullada...però li dona un toc més de duresa!!!entreno? deunidó amb l'entreno...!!!! ara la pròxima... dissabte estaré l'open btt Montmeló i diumenge estaré a l'estartit...no vaig a Foncoberta vai a la playa...fote-li canya a Fontcoberta!!!

DaGaRKiN ha dit...

Bones fotos com sempre. Torno a agraïr (sóc el comentari de David de l'altre dia) que gràcies a vosaltres tinguem fotos!! Avui li hem dit al teu pare Jordi, que la veritat, molts ho agraïm, però de vegades si no es diu sembla que no tingui mèrit, perquè és una feina que sembla que no es vegi. I té molt mèrit aixecar-se, fer fotos de tothom -amb lo fàcil que és fer només fotos teves- i després penjar-les de forma altruista.

Un deu per vosaltres!

La ruta d'avui guapa guapa, llàstima del dia que ens ha deslluit una mica!

Apala!

jORDi BAUTiSTA ha dit...

wueno David..
gracies pel teu comentari...
ja m'ho va comentar el meu pare que havieu parlat...me'n alegro que us agradin les fotos i tota la història que tenim aqui muntada...ho fem de la millor manera que savem, gracies per posar-nos un deu, jeje.
ens veiem a la pròxima. Salut!!